Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. N.E.R.D are back – met een beetje hulp van Rihanna. Sinds 2014 hebben Pharrell Williams, Chad Hugo en Shay Hayley geen nieuw werk meer uitgebracht, en gisteravond lanceerden het drietal dan eindelijk een nieuwe track. Lemon heeft de gloednieuwe single waar Rihanna ook op te horen is. Plus: RiRi is te zien in het begin van de videoclip waarop ze het hoofd van een danseres kaal scheert. Hét kijk- en luistervoer van de dag:

youtubeView full post on Youtube

2. Prada lanceert vandaag de exclusieve made to order-service in Amsterdam. One of a kind-pumps, wie wilt dat nu niet? Je kunt kiezen uit achttien modellen, acht verschillende hakken, en ontelbare materiaal en kleurkeuzes – van suède tot fluweel. Je moet er snel bij zijn; je kunt een stel persoonlijke Prada-pumps van donderdag 2 tot maandag 6 november samenstellen in de winkel in de Amsterdamse PC Hooftstraat op nummer 63. Doe hieronder de broodnodige inspiratie op voor een MTO-paar:

Footwear, Shoe, Leg, Slipper, High heels, Font, Foot, pinterest
Prada
Yellow, Rectangle, pinterest
Prada

3. Dit weekend reizen modeliefhebbers af naar het zuiden: daar start morgen het Fashionclash Fashion Film Festival 2017. FFFF is het eerste internationale filmfestival in Nederland met focus op het 'fashion film' genre. Op het programma staan meer dan zestig 60 (!) korte fashion films, workshops, awards, talks en expositie van zowel opkomende als gevestigde filmmakers en ontwerpers die experimenteren met het genre. Check voor het volledige programma van 3 t/m 5 november fashionclash.nl. Wij tippen zaterdag 4 november als beste en meest mödische dag om een bezoekje te brengen aan Maastricht.

4. De eer is aan Lais Ribeiro dit jaar om de Victoria's Secret Fantasy Bra te dragen tijdens het jaarlijkse lingeriespektakel. Het 27-jarige model zal in Shanghai de beha, van maar liefst $2 miljoen, showen op de catwalk eind november van de Victoria's Secret Fashion Show 2017. Kijk eens wat een plaatje:

5. Last but not least goed nieuws voor liefhebbers van concerten; blijkbaar word je er gelukkiger van. Uit een Australische studie, waarbij onderzoek is gedaan onder 1000 mensen, is gebleken dat mensen die regelmatig naar een concert gaan, gelukkiger en blijer zijn met hun leven over het algemeen, dan mensen die dat niet doen. Hé, als de wetenschap het zegt. Beste excuus om de programmering van bijvoorbeeld TivoliVredenburg, Paradiso of Doornroosje weer eens goed onder de loep te nemen.

Meer over muziek vind je hier >