Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zetten we iedere dag het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in onze Gossipcorner. Komt-ie.


Na maanden waarin ze haar beroemde lippen stijf op elkaar hield over een vermeende zwangerschap, heeft Kylie Jenner eindelijk, EINDELIJK, gereageerd op alle geruchten. Soort van.

Ze gaf namelijk op Twitter een reactie op een aantal foto's dat daar verscheen, waarbij werd beweerd dat er toch duidelijk een groeiende baby bump te zien zou zijn. De jongste Kardashian-Jenner-zus gaf dan wel geen direct uitsluitsel over een mogelijke bun in the oven, maar snoerde wel de paparazzi de mond door te beweren dat de foto's in kwestie gefotoshopt waren.

xView full post on X

'First of all if you're going to photoshop my photos blogs/paps!! Check for the crooked lines in the background.2nd photo is clearly altered,' tikte Kylie.

Hmm, bestaat er dan ondanks al het indirecte bewijs dat de afgelopen weken het web over ging toch nog een kans dat er helemaal niks aan de hand is? Welnee. We moeten gewoon nóg wat langer wachten op de aflevering van Keeping Up With The Kardashians waarin het nieuws net als dat van grote zus Khloé exclusief bekendgemaakt mag worden.


Let je even een weekend niet op, mis je zomaar de leukste Game of Thrones-reünie ooit. Khal Drogo en Khaleesi, ook wel bekend als Emilia Clarke en Jason Momoa, hadden een leuke get-together en trakteerden GOT-fans op fijn bewijsmateriaal daarvan op Instagram. En check vooral even de heerlijke captions van Emilia 'altijdinvoorveeltelangehashtags' Clarke onder de foto. <3

Jason Momoa (38) was overigens ook op een andere manier in het nieuws dit weekend. Het feit kwam namelijk boven drijven dat hij en zijn grote liefde Lisa Bonet (49, ex van Lenny Kravitz, moeder van Zoë Kravitz), pas onlangs in het huwelijksbootje zijn gestapt, op 2 oktober om precies te zijn. Terwijl iedereen dacht dat de twee al jaren getrouwd waren. Pas na twaalf jaar dikke verkering en twee kinderen samen, besloten ze er dan maar eens voor te gaan. Onder de gasten op de wedding zaten naar verluidt oa Alicia Vikander en Michael Fassbender en uiteraard Lenny waarmee Lisa nog steeds goed bevriend is en Zoë.

Clothing, Fashion, Outerwear, Event, Premiere, Long hair, Overcoat, Fashion design, Facial hair, Fashion model, pinterest
WireImage

En dan: het vriendje van Taylor Swift. Joe Alwyn is niet alleen onderwerp van 'gesprek' in Taylors eigen liedjes, hij speelt ook een hoofdrol in Prada's nieuwste mannencampagne voor spring/summer 2018, genaamd Ascension. Volgens WWD werd Alwyn gefotografeerd door Willy Vanderperre in Prada's expositieruimte Osservatorio:

Black, Standing, Outerwear, Fashion, Suit, Jacket, Photography, Denim, Street fashion, Style, pinterest

Rest ons nog te zeggen dat Alwyn het derde vriendje van Swift op rij is die een grootse modecampagne weet te bemachtigen. Remember Calvin Harris voor Emporio Armani en Tom Hiddleston in Gucci's cruisecampagne?


Door naar Miley Cyrus en Liam Hemsworth; jeweetwel, je lievelingskoppel dat uit elkaar ging en zo veel jaar later weer herenigd was. Afijn, ze traden samen op bij Saturday Night Live en lieten opnieuw zien hoe leuk ze samen zijn.

Voor het spel The Price Is Right werd Cyrus naast Chris Hemsworth gezet (gespeeld door SNL's Alex Moffat), aan wie ze vroeg: 'Do you have a brother?' Drie keer raden wie er binnen kwam lopen:


Ondertussen deelde Chris Pratt ook een voormalig fantastisch Hollywoodkoppel met Anna Faris voor het eerst in lange tijd weer iets op Instagram. Sinds zijn breuk met Anna Faris was-ie er stil, en lazen we enkel 'gone fishin' in zijn bio. Gone fishin is hij nog steeds, maar hij brak z'n post-stilte met deze lieve familiefoto met zoontje Jack:

In het statement van de scheiding zeiden Pratt en Faris immers:

'Our son has two parents who love him very much and for his sake we want to keep this situation as private as possible moving forward.'

Opnieuw een snik.


Sluiten we af met vrolijker liefdesnieuws uit Hollywood: Joe Jonas en Sophie Turner zijn sinds oktober verloofd en dat verdiende nog een feestje. Ze huurden New Yorks Mamo's privé-eetkamer en aten en dansten daar met zo'n dertig gasten, waaronder broers Nick Jonas en Kevin Jonas en zus Danielle Jonas. Een impressie, met dank aan het internet:


En dan: Deze video van een knuffelende Justin Bieber en Selena Gomez is waar iedereen het deze ochtend over heeft >