Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. G-Star RAW's Head of Imagination lanceert vandaag een nieuwe capsulecollectie: de G-Star RAW Suit-collectie. Pharrell Williams en zijn team hebben typische Savile Row-maatpakkenprints aangebracht op een racer suit. Daarmee doorbreken ze de gebruikelijke zakelijke dresscodes, gaan ze in tegen de algemeen geaccepteerde normen en creëren ze een perfect pak voor vrije geesten. Willen. We. Hebben. Vanaf april 2018 vind je Pharrells pakken in de (digitale) winkelschappen. Hier vast een voorproefje:

youtubeView full post on Youtube

2. Nog geen plannen voor vanavond? Haast je dan naar de Sugerfactory; daar treedt de sassy girlband Gurr vanavond op. De dames spelen in de kleine zaal die wordt omgetoverd tot een Berlijnse rock-'n-rollbar. Zo luid je lekker de nieuwe week in. Naar concerten gaan maakt je namelijk gelukkiger, zo blijkt uit onderzoek. Om je over de streep te trekken:

3. Er is weer een prachtig nieuw fotoboek over onze hoofdstad gelanceerd. Amsterdamse fotografe Annet de Graaf, ook wel 'het oog van Mokum genoemd', heeft haar mooiste iPhone-foto's gebundeld in een nieuw fotoboek getiteld Morning Amsterdam. Het fotoboek is nu verkrijgbaar via morningamsterdam.com.

4. Als je dan toch in Amsterdam bent: het Zweedse label Nudie Jeans heeft de eerste mono-brandstore aan de Hartenstraat in Amsterdam geopend. Nudie Jeans is een op en top sustainable denimlabel, in de nieuwe winkel huist dan ook een second hand department en repair store waar je (gratis) je je lievelings-Nudie kunt laten repareren. Op naar 020.

Room, Boutique, Closet, Building, Floor, Interior design, Hardwood, Wood flooring, Flooring, Furniture, pinterest
Nudie Jeans Amsterdam

5. Voor wie 'm gemist heeft: de brand new Carpool Karaoke met Sam Smith. Plus: er stapt een surprise act bij Sam en James in de auto... Kijken:

Deze video van een knuffelende Justin en Selena is waar iedereen het vandaag over heeft >