Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks 5 things to make you happy. Komt-ie.

1. Lush lanceert een nieuwe collectie geuren. De parfumeurs van Lush gebruiken geur om emoties mee uit te drukken en verhalen te vertellen van ervaringen die zij of anderen hadden. Wat betekent de geur van thuis voor jou? Is het de geur van gebak in de oven op een zondagmiddag? De geruststellende maar onbeschrijfbare geur van een geliefde? Dit gevoel heeft verschillende betekenissen voor verschillende mensen en is de inspiratiebron achter de nieuwe Lush Volume IV-parfumcollectie. De lijn bestaat uit vijf parfums van de White Label Range (die ook als een solid parfum en washcard verkrijgbaar zijn). Ren je rot naar de winkel, zouden we zeggen, voor jouw lievelings.

Product, Cosmetics, Beauty, Citrus, Yellow, Skin, Orange, Nail polish, Liquid, Perfume, pinterest
Lush Gorilla Perfume Volume IV

2. De mooiste winkeletalages vind je vanaf nu in de hoofdstad: Louis Vuitton heeft speciaal voor de Bijenkorf maagdelijk witte displays verzorgd in de etalages vol moois van Louis Vuitton. Een bijzondere vertoning; normaliter behoren de displays enkel tot de Louis Vuitton Maisons, met nu als uitzondering de Bijenkorf Amsterdam. Gaat dat zien en raak geheel in de sfeer voor de feestdagen.

Display case, Display window, Window, Building, Architecture, Glass, Facade, Art, Interior design, City, pinterest
Louis Vuitton @ de Bijenkorf Amsterdam

3. Een Ziggy Stardust-emoji in je kerstboom? Kan! Nieuw en exclusief in de digitale winkelschappen van Net-a-porter.com vind je het label Bombki, die kerstballen maakt. Maar niet zomaar kerstballen... Emoji's, lipsticks, zonnebrillen, champagneflessen: bedenk het, Bombki heeft het. Onze favoriet is dit muzikale vijftal (à € 70,79):

Earrings, Fashion accessory, Jewellery, Pendant, Ornament, Locket, Metal, pinterest
Bombki Little Rockstar-set

4. Kijkvoer van de dag: Chloë Sevigny speelt in de videoclip van Pussy Riot. Police State heet de nieuwe track, en je kan wel raden waar het verhaal heen gaat... Hup, snel op play:

youtubeView full post on Youtube

5. Nog geen plannen voor het weekend? In Nijmegen moet je zijn voor de derde editie van het wetenschapsfilmfestival InScience. Centraal staat het thema No Facts, No Future. InScience Dutch International Science Film Festival vindt plaats van 8 t/m 12 november. Check insciencefestival.nl voor meer info en het volledige programma.

Dit zijn de 8 leukste kerstmarkten van Europa in 2017 >