De een is een koukleum, de ander slaapt in de winter nog steeds met het raam wagenwijd open. Worst combination: met iemand in een bed liggen die een totaal andere temperatuurvoorkeur heeft dan jij. Gelukkig heeft een aantal mensen zich over dit probleem gebogen en hebben zij iets geniaals bedacht. Check dit korte filmpje en maak kennis met The Smart Duvet:

youtubeView full post on Youtube

Aan iedere kant van het bed kan er dus een andere temperatuur worden ingesteld. Dat betekent nooit meer kou lijden en nooit meer hitte-uitbarstingen krijgen terwijl jij met je lief slaapt. Dit-wil-je.

Dan nog een kers op de taart: je mag hartstikke lui zijn met dit bed, want het maakt namelijk vanzelf je bed op. Ja: echt. De Duvet bestaat namelijk uit een systeem van opblaasbare buizen die bij gebruik van de Smart Duvel App worden uitgezet door de lucht. Hierdoor wordt het dekbed automatisch rechtgetrokken.

Hebben? Voor de schamele prijs van €170 ($199 in Amerika) ben je al trotse bezitter van het bed dat jou een hoop comfortabele nachten gaat bezorgen. Honderdzeventig! Nooit meer je bed opmaken! Tijd is geld, niet?

Aan welke kant van het bed slaap jij? Dit zegt het over je >

Van: Cosmopolitan UK