In een tijd waarin je 500+ wildvreemde Instagrammers volgt is het maar wat fijn om eens wat krenten uit de pap getipt te krijgen. Jonge vrouwen die scoren op meerdere fronten dan alleen de nieuwste patta's aan de voeten of mooiste filters over hun #travel-foto's, bijvoorbeeld, zodat je je volglijst eens flink kunt opschonen en vooral de écht inspirerende mensen dagelijks voorbij ziet komen.

Meet ELLE's ambassadors. Acht razend stijlvolle, maar ook intelligente, ambitieuze en vooral creatieve chicks met de gemene deler dat ze friends met ELLE zijn. Wat betekent dat je ze af en toe voorbij ziet flitsen op ELLE.nl, in het magazine, op ons Instagramaccount of in een video op ons YouTube-kanaal, waar ze hun tips en tricks delen op allerlei gebied (van kunst kopen tot krullen temmen).

Zo zag je Isabelle van Manen al voorbijkomen in onze beautymasterclasses met YSL en make-up artist Celine Bernaerts, deelde Claire Hoogakker tips voor kunstleken en vlogt Isabelle Renzenbrink wekelijks over haar stage vormgeving op de redactie van ELLE. En ga je ook van de anderen nog heel veel terugzien.

Hieronder stellen we ze alle acht aan je voor. Volg ze op Instagram en kijk naar ze uit op ELLE's kanalen.

SARAH SCHULTEN

Text, Font, Line, pinterest
instagramView full post on Instagram

ISABELLE VAN MANEN

Text, Font, Line, Circle, pinterest

IDA KAKISINA

Text, Organism, Font, pinterest

CATALINA MOSQUERA ROSAS

Text, Font, Line, pinterest

JENNIFER VAN VUGT

Text, Font, Line, Circle, pinterest

CLAIRE HOOGAKKER

FIA HAMELIJNCK

Text, Font, Line, pinterest

ISABELLE RENZENBRINK

Text, Font, Line, pinterest

Fotografie bio's: Joshua Bakarbessy