Voormalige executive assistant Rachel Eck is de derde vrouw die nu naar voren komt en Ed Westwick beschuldigt van seksueel misbruik. Eerder deelden al Kristina Cohen en Aurélie Wynn hun verhaal over de voormalige Gossip Girl-acteur, die ze jaren geleden zou hebben verkracht.

Rachel Eck vertelt aan Buzzfeed News dat Westwick haar aanrandde in het Sunset Marquis Hotelin West-Hollywood. Opmerkelijk: net als bij Kristina Cohen was producer en vriend van Westwick, Kaine Harling, erbij betrokken.

Seksuele aanranding

Eck werd door de producer de avond voor de Oscars, om 2.30 's nachts, naar Ed Westwicks hotelkamer in West-Hollywood geleid. De Gossip Girl-acteur vroeg haar om 'een vriendin mee te nemen', aangezien zij toentertijd zelf aan het daten was met Harling. Al haar vrienden waren echter aan het slapen. 'When I didn't bring a girl for him he turned his sights on me.' Aldus Eck, die die avond seksueel misbruikt werd door de acteur.

Rachel Eck omschrijft hoe ze meermaals door Ed Westwick tegen een muur werd gedrukt en dat hij haar de hele avond probeerde te zoenen als haar vriend Harling even weg was. Toen ze Harling inlichtte over Eds gedrag gaf hij niet thuis en zei 'dat-ie het niet zo bedoelde'. Toen Ed ogenschijnlijk zijn excuses wilde aanbieden volgde Eck Harling naar de slaapkamer waar Ed was. Er kwamen echter geen excuses, maar nog een aanranding:

'Ed then pulled me onto the bed and aggressively groped me. I shoved him off as quickly as I could and left.'

Meerdere vrienden van Eck hebben tegenover BuzzFeed gereageerd en zeggen allen dit verhaal eerder gehoord te hebben. De reden waarom Rachel Eck er niet eerder mee naar buiten kwam, is omdat ze dacht 'dat dit er gewoon bij hoorde', omdat ze dit soort verhalen wel vaker hoorde in Hollywood.

Ed Westwick ontkrachtte de vorige twee verhalen nog fel via social media, maar heeft nu (nog) niet gereageerd. De BBC liet gisteren wel weten een nieuwe kerstserie met de acteur voorlopig niet uit te brengen en de BBC-hitshow White Gold voorlopig stop te zetten.