Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere ochtend het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Allereerst: de American Music Awards (AMA's) vonden vannacht in LA plaats, en ondanks het feit dat we geen eerste officiële verschijning van Jelena zagen (waar was Justin Bieber?!), gaf Selena Gomez ons wel een hoop andere dingen.

Een nieuwe haarkleur, bijvoorbeeld. En een performance van haar nieuwe nummer Wolves. Het is en blijft, zo verzekerde presentator Julia Michaels de kijker, haar enige televisie-optreden van dit jaar, maar dat is niet de enige reden waarom je maar opnieuw blijft kijken.

xView full post on X

Ze zong vanaf het dak van een auto, vanaf de vloer, en terwijl ze omhoog werd gehesen:

Eerlijk: het enige wat nog miste, was een verliefde Justin in het publiek. Ah well, die was druk bezig haar Instagramfoto te liken en unliken.

Nog wat foto's:

Purple, Violet, Vehicle, Car, Photography, Compact car, Magenta, City car, pinterest
Getty
Beauty, Leg, Photo shoot, Photography, Fun, Long hair, Cg artwork, Black hair, Thigh, pinterest
Getty
Performance, Entertainment, Music artist, Performing arts, Singing, Singer, Song, Event, Stage, Music, pinterest
Getty
Black, Water, Black-and-white, Monochrome photography, Monochrome, Photography, Human, Performance, Hand, Human body, pinterest
Getty
Fashion model, Performance, Clothing, Fashion, Fashion show, Public event, Event, Electric blue, Model, Fashion design, pinterest
Getty

En check gelijk even de bijbehorende officiële video, die dit weekend ook uitkwam. Hoeveel outfitwisselingen tel jij?


Demi Lovato nam een bijzondere gast mee naar de AMA's: een politicus. Danica Roem, om precies te zijn, die op 7 november werd gekozen als Virginia's eerste transgender in het Amerikaanse state house. Organisaties GLAAD en Victory Fund werkten samen het idee uit om Lovato en Roem aan elkaar te koppelen en ze met elkaar naar de AMA's te laten gaan.

Roem op de rode loper:

'I'm really grateful that Demi has spent her career advocating for people who need a voice when they feel voiceless, that she really understands that no matter what you look like, where you come from, who you worship or who you love, you should be welcomed and celebrated because of who you are, not in spite of it.'

Cool.


Ondertussen zijn we op zoek naar Taylor Swift. Ze was er niet, tijdens de AMA's - we zagen alleen wat gefilmde woorden van haar over Diana Ross, die een Lifetime Achievement Award ontving. Verder niks.

Er gingen geruchten dat ze naar de Victoria's Secret Show zou moeten, die vandaag in Shanghai plaatsvindt, maar de artiesten werden dit weekend bekendgemaakt (Harry Styles, Miguel, Jane Zhang en Leslie Odom Jr.) en daar zat ze niet tussen.

Dus, wie het weet mag het zeggen. Waar is Taylor Swift?


Niall Horan was er wel en besloot een hoed te dragen.

Performance, Music artist, Entertainment, Performing arts, Singer, Singing, Music, Microphone, Song, Event, pinterest
Getty Images

Daar vond het internet allerlei dingen van:


Niet alleen de AMA's vonden plaats dit weekend: het was ook het weekend van Serena Williams' bruiloft, en daar blijkt Beyoncé een fenomenale hair flip te hebben gedaan. De foto's:

Clothing, Dress, Leg, Cocktail dress, Little black dress, Thigh, Fashion, Shoulder, Long hair, Fashion model, pinterest
Beyonce.com
Clothing, Dress, Shoulder, Fashion, Hairstyle, Leg, Footwear, Cocktail dress, Long hair, Outerwear, pinterest
Beyonce.com

Ja. Hair flip uitgespeeld.