Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks things to make you happy. Komt-ie.

1. Chrissy Teigens grote droom is uitgekomen

Ze is een Victoria's Secret Angel geworden. Last minute. Op Twitter (natuurlijk op Twitter; is Teigen ergens beter dan op Twitter??) vroeg ze of iemand haar alsjeblieft in de Victoria's Secret-groepsfoto wilde shoppen.

xView full post on X

Natúúrlijk, mevrouw Teigen.

Leuk.

2. De trophy hunting op olifanten is toch weer stopgezet

Nieuws waar we eerder om huilden: Donald Trump wilde de jachttrofeebusiness, waarin rijken grote sommen geld betalen om op (bedreigde) dieren zoals olifanten te kunnen jagen, weer in ere herstellen, nadat Obama jachttrofeeën had verboden tijdens zijn ambt. Er kwam grote kritiek, en nu lijkt Trump zijn besluit terug te willen draaien:

Blijft natuurlijk bizar dat hij zo'n beslissing dus blijkbaar eerst wel wilde maken zonder zich erin te verdiepen (dat gaat-ie nu pas doen), maar toch: hij lijkt nu toch te luisteren, en voor de olifanten lachen we.

3. Koningin Elizabeth en Prins Philip hebben een record bereikt

De twee zijn zeventig(!) jaar getrouwd, en daarmee zijn ze het eerste koninklijke paar dat zo lang samen in een huwelijk zit. Ter ere daarvan deelden ze een paar bijzonder zoete foto's. Lief:

People, Suit, Formal wear, Outerwear, White-collar worker, Photography, Grandparent, Gesture, Tuxedo, Family, pinterest
Photograph, People, Sitting, Suit, Formal wear, Photography, Vintage clothing, White-collar worker, Furniture, Grandparent, pinterest

Dit waren ze zeventig jaar geleden:

Photograph, Wedding dress, White, Bride, Black, Gown, Marriage, Bridal clothing, Dress, Ceremony, pinterest
Getty Images

4. De New Yorkse metro wordt genderneutraal

De reizigers worden er niet meer met 'Dames en heren', maar met 'Beste reizigers' aangesproken, zo meldt ABC. Precies zoals Nederland al eerder heeft ingevoerd. Toch cool dat we een van de eersten waren, niet?

5. Deze twee trailers beloven film- en seriemateriaal om je op te verheugen

Er is een nieuwe trailer van The Crown seizoen 2! Gaan we weinig woorden aan vuil maken, gewoon op play:

Daarnaast is er een trailer voor Disney's A Wrinkle in Time, en die wil je zin, want Oprah speelt er een rol in. A Wrinkle in Time volgt het boek van Madeleine L'Engle, dat over Meg Murry gaat, een jong meisje die erachter komt dat haar vader, een astrofysicus, in gevaar is - hij wordt door een groot gevaar gegijzeld. Murry moet met behulp van haar slimme jonge broertje Charles, haar klasgenoot Calvin en drie astrale reizigers (gespeeld door Oprah, Reese Witherspoon en Mindy Kaling) haar vader redden. Play:

Fijne maandag.

https://media0.giphy.com/media/MvZKiDJmB1XEs/giphy.gif