Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere ochtend het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Foutje, bedankt. Kris Jenner heeft wellicht met een Instagrampost bevestigd dat dochters Kylie en Khloé zwanger zijn. Oplettende volgers merkten op dat de momager met een nieuwe foto van pyjama's van Burt's Bees Baby het grote nieuws per ongeluk uit de doeken doet.

Kris Jenner bedankte het merk voor het sturen van 'family jammies' voor haar kleinkinderen, en wie goed telt ziet dat er negen setjes op de foto te zien zijn. Momenteel heeft Kris zes kleinkinderen — Mason, Penelope, Reign, North, Saint en Dream — , maar als Kim, Khloé en Kylie allemaal een spruit verwachten worden dat er, juist ja, negen...

instagramView full post on Instagram

Uiteraard speculeren fans er in de comments al druk op los en zien ze dit als dé bevestiging dat Kylie en Khloé allebei zwanger zijn. Afijn, totdat de twee het zelf met een foto bevestigen zal het speculeren ook hierna nog wel even doorgaan. Zucht.

Chin, Cheek, Singer, Neck, Music artist, Talent show, Smile, Black hair, pinterest

Intussen laat Julia Stiles weten dat ze bevallen is van haar eerste kindje. De 36-jarige actrice verwelkomde zoontje Strummer Newcomb Cook op 20 oktober, samen met verloofde Preston J. Cook deelt nu deze schattige foto op Instagram:

Gefeliciteerd!


Nog meer heugelijk nieuws, want volgens de laatste berichten is Gwyneth Paltrow verloofd! Us Weekly laat weten dat schrijver/producer Brad Falchuk na drie jaar daten voor de actrice op één knie is gegaan.

Volgens bronnen hebben de twee onlangs 'verlovingsfoto's geschoten' en zal Gwyneth binnenkort het grote nieuws daarmee bekendmaken op haar website Goop. Wellicht met wat knotsgekke bijbehorende trouwtips. We kunnen niet wachten.

Hair, Face, Eyebrow, Nose, Chin, Hairstyle, Forehead, Blond, Cheek, Head, pinterest
Getty Images

Bella Hadid en Selena Gomez lijken de strijdbijl te hebben begraven. Was Bella allesbehalve blij toen Selena begin dit jaar begon te daten met haar ex The Weeknd, nu de zangeres weer samen is met Justin Bieber lijkt dat kwade bloed pardoes te zijn verdwenen.

Oplettende Instagrammers merkten op dat Bella Selena weer was gaan volgen op Instagram, en zelfs een recente foto van haar had geliket. Shock. Horror!

Clothing, Leather, Jacket, Leather jacket, Outerwear, Textile, Zipper, Footwear, Font, Waist, pinterest
Instagram

Intussen lijkt The Weeknd zijn beste leven te leven, en wordt hij nu op dates gespot met Katy Perry. Och.


Het begint er steeds sterker op te lijken dat Prins Harry en Meghan Markle hun verloving gaan aankondigen. De Suits-actrice is inmiddels vertrokken uit haar huis in Toronto en werd gisteren al gespot in Londen, waar ze kerstinkopen aan het doen was (bekijk de foto's hier).

Daarnaast laat een insider nu aan Us Weekly weten dat de twee aanstaande zomer zullen trouwen en dat Meghan is ingetrokken bij Harry in Nottingham Cottage. Volgens de bron zullen de twee hun verloving begin volgend jaar bekendmaken op tv met een officiële photocall:

'It will likely be some time in January. It gives Meghan some to get settled and will be a great start to 2018.'

We wachten geduldig af...

Product, Eyewear, Interaction, Sunglasses, T-shirt, Muscle, Gesture, Fashion accessory, Polo shirt, pinterest