Omdat je soms gewoon alleen maar nieuws wilt lezen dat je blij maakt, verzamelen we dagelijks things to make you happy. Komt-ie.

1. Home Alone draait binnenkort weer op het grote scherm. Misschien wel de leukste kerstfilm aller tijde – althans, als je het mij vraagt. In de klassieker uit 1990 wordt de achtjarige Kevin (Macauly Culkin) met kerst per ongeluk alleen thuis achtergelaten... Maar het verhaal ken je natuurlijk. Vanaf zaterdag 9 december is de klassieker te zien in meerdere Pathé-bioscopen in Nederland. Tickets zijn nu al te koop via pathe.nl/specials. Gaat dat zien, kom je geheid van in de kerstsfeer.

youtubeView full post on Youtube

2. De McDonald's-adventskalender 2017 is gelekt. Dit wil je niet missen. Ieder jaar zitten we met smart te wachten op de fantástische adventskalender van McDonald's. Elke dag in december verblijdt de fastfoodketen je met een leuke actie of lekkere korting op je favo Mc-snack. Nieuwsgierig geworden? Je kan de kalender hier vast bekijken. Happy holidays.

3. Vandaag is Cyber Monday. Is je vast niet ontgaan. Of wel? If so: dit zijn de deals waar je ECHT vanaf moet weten. Je hebt nog tot middernacht om de mooiste items met de beste kortingen te scoren.

4. Björk heeft haar nieuwe album uitgebracht. De IJslandse excentrieke zangeres heeft haar tiende langspeler gelanceerd, genaamd Utopia, en de recensies zijn nu al lovend. Het is misschien wel Björks meest persoonlijke album ooit, waarop ze zingt over de liefde, break-ups en meer. Check hieronder een voorproefje en scoor als de wiedeweerga Utopia.

5. Tegen het Hollandsche hondenweer vandaag: deze olijke zonnebrillen van Dolce & Gabbana. Word je instant blij van nietwaar?! De collectie heet toepasselijk 'Rose' en zit vol sunnies met bloemenpatronen en -prints. De monturen zijn vanaf nu verkrijgbaar in Dolce & Gabbana-boetieks wereldwijd.

Pink, Clip art, pinterest
Dolce & Gabbana Rose Eyewear Collection

Nog meer goed nieuws: Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd >