Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere ochtend het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Harry Styles mocht gisteren tot grote teleurstelling van zijn fans dan niet genomineerd worden voor een Grammy Award, ze hebben nu wel goedmakertje in de vorm van een video waarin Harry Lorde kust.

Schrik niet, schrik niet, het is allemaal heel onschuldig, maar toch gaan fans los (LOS!) op Twitter.

Het gebeurde tijdens de ARIA Awards in Sydney, Australië, waar Harry de prijs won voor Best International Artist. Toen hij zijn award ging ophalen liep-ie langs Lorde en kon hij het niet laten om haar twee kussen te geven. Tot groot genoegen van fans:

xView full post on X

Enorm schattig allemaal natuurlijk en fans van de twee zullen dan ook in hun nopjes zijn met het volgende nieuws: Rolling Stone laat weten dat Harry en Lorde allebei een ode zullen brengen aan Fleetwood Mac in januari 2018. Dus een duet ligt mogelijk in het verschiet.

Spannend...


Door naar Prins Harry en Meghan Markle, want daar kunnen we natuurlijk geen genoeg van krijgen. Gisteren werd Kate Middleton kort aan de tand gevoeld over de verloving van haar schoonbroer, toen ze naar het Foundling Museum in Londen ging. Haar reactie? Ze is 'absolutely thrilled' net als William. Kijk maar:

Een kleine donkere wolk die over de verloving van Prins Harry en Meghan Markle rolt: racisten en trollen. Nu besteedt het gelukkige koppel daar hopelijk geen seconde aandacht aan, maar Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling kon het niet laten om één persoon eens goed op z'n plek te zetten.

Er verscheen een artikel in The Spectator over waarom Meghan 'niet geschikt zou zijn' voor Prins Harry, en daar moést Rowling wel iets over zeggen.

De schrijfster van het artikel beweerde onder andere dat Meghan Markle niet zou mogen trouwen met Harry omdat ze gescheiden is (hállo, het is 2017!) en pende:

'Obviously, seventy years ago, Meghan Markle would have been the kind of woman the Prince would have had for a mistress, not a wife.'

Juk. Veel ouderwetser en vrouwonvriendelijker krijg je het niet. Zo vond ook J.K. Rowling (zelf gescheiden) en die kwam met de állerbeste kort maar krachtige reactie:

Andere Twittergebruikers nemen het as we speak ook fel voor Meghan op:

Amen.

Forehead, White-collar worker, Suit, Human, Eye, News, Iris, Smile, Conversation, Formal wear, pinterest

Om alvast in de kerststemming te komen: Justin Bieber, schitterend in een nieuwe reclame, die eigenlijk gewoon dient als een romantische videoclip voor zijn nummer Friends. Wij krijgen er enorme old-school Bieber-vibes van.

Kijk zelf maar:


Sluiten we af met zoet babynieuws, want voetballer Gregory van der Wiel en model Rose Bertram laten via Instagram weten dat ze een meisje krijgen. Gefeliciteerd!