Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere ochtend het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Voordat Prins Harry zich verloofde met Meghan Markle heeft hij aardig van zijn vrijgezellenleven genoten. En terecht. Zo was de prins een tijdje aan het daten met Cressida Bonas (van 2012 tot 2014), aan wie hij was voorgesteld door nichtje Prinses Eugenie.

Hun relatie was voer voor de roddelpers (zij is een actrice en socialite en haalt nogal eens wat wilde streken uit) en de twee konden geen stap zetten zonder een zwerm fotografen achter zich aan te krijgen.

People, Social group, Youth, Crowd, Event, Team, Fun, Photography, Student, Smile, pinterest
Getty Images

Cressida is niet iemand die een blad voor de mond neemt en haar nieuwste Instagrampost krijgt de tongen dan ook flink los. Want eh, reageert ze hiermee nou op Prins Harry's verloving? Lees en oordeel zelf:

instagramView full post on Instagram

Hmm... wel erg cryptisch. Misschien moeten we er ook niet té veel achter zoeken.


Intussen grapt Prins William er lustig op los. De aanstaande koning werd gevraagd naar de verloving van zijn jongere broertje en hij antwoordde als een typische grote broer:

'We're very excited and delighted for them both, and wish them all the happiness in this very exciting time. For me, personally, I hope it means he stays out of my fridge and will stop him scrounging my food, which he's done for the last few years.'

Grandparent, pinterest

De Duke of Cambridge overdrijft trouwens niet. Newsweek schreef eerder dit jaar al dat Prins Harry, die ook op het landgoed van William en Kates huis Kensington Palace woont, 'geregeld hun appartement in het paleis binnenkomt, waar Kate dan een maaltijd voor hem kookt.' Blijkbaar is roast chicken zijn favoriet.

Bekijk hieronder grappenmaker Prins William in actie:


Van de ene beroemde familie naar de andere. Kris Jenner haalde vorige week de headlines omdat ze met een foto van een stel pyjama's de zwangerschappen van dochters Kylie Jenner en Khloé Kardashian zou hebben bevestigd.

In een nieuw interview met Steve Harvey wordt ze aan de tand gevoeld over het voorval, en daar weet Kris zich maar moeilijk uit te praten...

'Well, this was a gift. Oprah had these pyjamas as one of her favourite things. It's Burt's Bees Baby. They have the most amazing, beautiful, organic cotton pajamas. I went on their website and they were all sold out, so I called the company and said, "Come on, don't you guys have a few left?" And that's what they sent!"

Geloof jij het? Bekijk het moment hieronder: