Even wat licht vermaak, zo op deze koude, vroege ochtend. Want plots is James McAvoy hartstikke trending. Waarom? Om de simpele doch fraaie reden dat-ie een enorme transformatie heeft ondergaan.

Nu was de acteur natuurlijk al hartstikke leuk/grappig/lief/cool/getalenteerd, maar nu komt daar ook nog eens een rock-hard body bij. Ja echt.

De acteur bereidt zich momenteel voor op zijn nieuwe film Glass, die in 2019 uitkomt. En met 'voorbereiden' bedoelen we dat-ie zichzelf heeft volgestopt met proteïnes en iedere dag te vinden is in de sportschool.

Kijk maar eens naar DEZE FOTO'S:

Eyewear, White, Sunglasses, Clothing, Sportswear, Blue, Street fashion, Facial hair, Fashion, Muscle,
Getty Images
White, Sportswear, Street fashion, Eyewear, Sunglasses, Clothing, Fashion, sweatpant, Footwear, Jeans,
Getty Images

In zijn nieuwe film speelt James Kevin Wendell Crumb/The Horde, een jonge man die lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis. Zijn karakter heeft blijkbaar 23 persoonlijkheden en zijn lichaam verandert bij iedere persoonlijkheid. Uiteindelijk transformeert hij in 'The Beast', waarvoor hij dus dit lichaam moest kweken:

Motor vehicle, Vehicle door, Vehicle, Car, Windshield, Automotive exterior, Automotive window part, Automotive design, Glass, Mode of transport,
Getty Images
Arm, Yellow, Shoulder, Sportswear, Joint, Muscle, Trousers, Recreation, Knee, Elbow,
Getty Images

De acteur werd gespot in Philadelphia en fans gaan nu los (LOS!) op Twitter:

xView full post on X

Wow. En hij is ook nog eens enorm grappig...

Van: Cosmopolitan UK