Omdat je al genoeg te doen en bij te houden hebt, zet ik iedere ochtend het smeuïgste (celebrity)nieuws op een rij in Gigi's Gossipcorner. Komt-ie.

Gigi's Gossipcorner

Nu Justin Bieber en Selena Gomez weer *officieel* samen zijn, kon een reactie van moederlief natuurlijk niet uitblijven. Dus toen Pattie Mallette naar een benefietgala ging, werd ze door People even aan de mouw getrokken. Want wat vindt zij er eigenlijk van dat haar zoon het weer probeert met Selena? Je kunt het vast al raden: ze is dól op de zangeres:

'I don't know so much about their personal relationship because he doesn't share a whole lot, but I love her. I support anything [he does], if he loves her I love her, and I've met her and we have a special bond so I think she's precious.'

Dat wordt dus geen ongemakkelijke Kerst bij de schoonouders voor Selena.

Suit, Cobalt blue, Formal wear, Tuxedo, Electric blue, Hairstyle, Fashion, White-collar worker, Dress, Event, pinterest
Getty Images
Justin Bieber met z\'n moeder

Over Selena Gomez gesproken, is er een mogelijkheid dat ze binnenkort Meghan Markle gaat vertolken? Als het aan The Crown-ster Matt Smith ligt wel.

Om het tweede seizoen van de Netflix-show te promoten, waren Claire Foy en Matt Smith te gast bij Watch What Happens Live with Andy Cohen. Daar werd ze gevraagd wie ze zouden casten in de rol van de moderne royals, stél dat The Crown doorgaat tot we zijn aanbeland in 2017/2018.

Matt Smith hoefde niet lang na te denken over wie in de schoenen van Meghan Markle moest gaan stappen: Selena Gomez. Wat wij nog niet eens zo'n gek idee vinden:

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Lip, Beauty, Skin, Nose, Chin, Black hair, pinterest
Getty Images

Bekijk het fragment met de twee leukerds hieronder:

youtubeView full post on Youtube

Naast de gevallen (en nog te vallen) sneeuw lijkt iedereen het in Nederland over FamkeLouise te hebben. Wie? Eh ja, FamkeLouise dus, die je misschien wel kent van het RTL-programma Models in Paris dat meteen na Holland's Next Top Model werd uitgezonden. Of wellicht als vlogger. Of misschien als vriendin van Snapking. Hoe dan ook, FamkeLouise is de talk of the town, en dat al een paar weken.

Het begon allemaal met haar veelbesproken nummer en clip Op Me Monnie, die ons pardoes heel oud deed voelen (is dit Nederlands?!):

Het lied ging viral als een malle (niet echt om de goede redenen) en dus besloot FamkeLouise (heel slim) van haar momentum gebruik te maken en afgelopen weekend het nummer Vroom online te zetten. Wederom incluis opmerkelijke clip:

Tja, het is heel... 2017. Maar, je kunt er veel van vinden (de kritiek is wederom niet van de lucht), FamkeLouise prijkt wederom op nummer 1 in de trendinglijst op YouTube in Nederland. Die monnie, die rolt dus wel binnen.