> Sienna Miller date Josh Hartnett
Een bron op DailyMail meldt dat Sienna Miller en Josh Hartnett het steeds leuker hebben samen en dat het niet vreemd zou zijn als daar een relatie uit zou voortvloeien. ‘Ze hebben een unieke band en begrijpen elkaar (..)’ aldus de bron. Wij beginnen vast met treuren.

> Gaat Orlando Bloom trouwen?
Het gerucht gaat dat Orlando Bloom zijn vriendin Miranda Kerr, met wie hij meer dan twee jaar samen is, ten huwelijk gaat vragen. Miranda Kerr verscheen in Cannes met een grote, glimmende ring die Orlando probeerde te verbergen voor de paparazzi.

> Paris Hilton stapt in het huwelijksbootje
Doug Reinhardt is van plan Paris ten huwelijk te vragen. De twee daten met elkaar sinds begin dit jaar en Doug ziet geen reden nog langer te wachten. Doug wil nog niet vrijgeven wanneer hij de Hilton-erfgename ten huwelijk wil vragen.

> Brangelina wel of niet in scheiding
Na veel geroddel over Brad en Angelina die in scheiding zouden liggen heeft Brad ontkent dat het slecht gaat tussen ze. ‘Ik hou van mijn leven samen met Angelina en de kinderen’ aldus Brad. Op het filmfestival in Cannes deed het paar overdreven verliefd.

> Zonnige tijden voor Kylie

Het schijnt dat ze gaat trouwen met het 31-jarige model Andres Velencoso. Kylie zegt dolgelukkig met hem te zijn en dat kunnen wij ons zeer goed voorstellen.

Lees hier een update dramanieuws!