Naar verluidt wordt 2010 het jaar van de kneuterigheid. Uitgaande van de correctheid van deze voorspelling is Lily Allen trendsetter pur sang. Ze staat te springen om haar avontuurlijke, succesvolle leven als zangeres op te geven. Niet voor een acteer- of modecarrière zoals je hier eerder las, maar voor een leven op de boerderie.

Afgelopen oktober nam ze al een voorproefje, toen ze tijdens de Chanel-show optrad met de hakken in het hooi. Maar de aanleiding voor deze ommezwaai was haar zwangerschap van ‘Chemical Brother’ Ed Simons twee jaar terug, die eindigde in een miskraam. Na maanden van therapie gaat ze nu dit avontuur aan met nieuw lief Sam Cooper en – als het aan haar ligt – een hele rits kleine Coopertjes op klompen.

STULPJE

‘Ik wil gewoon baby’s krijgen,’ zo zegt Lily in The Daily Mail. ‘Ik ben heus wel gedreven, maar met een dak boven mijn hoofd ben ik al heel tevreden.’ Het rieten dak waaronder ze haar gezin wil stichten bevindt zich in de Cotswolds – een heuvelrug in Midden-Engeland.

De stulp telt maar liefst vijf slaapkamers, heeft een verwarmd buitenzwembad en paardenstallen. Wat dat kosten mag? Welgeteld 1,3 miljoen euro. En mocht Lil zich onverhoopt eens vervelen als moeke, dan kan ze gezellig op de thee bij buurtgenoten Prins Charles, Kate Moss en Kate Winslet.

Lees hier het interview van ELLE.nl met Lily Allen >