Al zijn de twee pas weer enkele maanden samen: het zat eraan te komen. Nu de vintage verlovingsring weer blinkt aan Sienna’s hand, is het hoog tijd om te hokken. Maar niet vóór miss Miller een flinke stempel op het interieur heeft gedrukt. Zouden wij al heel tevreden zijn als er een man als Jude in huis rondliep, Sienna wil álles mooi hebben.

Als celeb ga je natuurlijk niet zelf in de weer met een ontwerpplan. Gelukkig heeft Sienna een handige ex-stiefmoeder achter de hand. Kelly Hoppen is dé interieurstylist van de rich & famous.

Het huis – vier verdiepingen! – dat ze gaat restylen bevindt zich in West-Londen. Little Venice, om precies te zijn. Het is dezelfde stulp waar Sienna en Jude eerder hun geluk beproefden.

JUDE ♥ SHABBY CHIC

Luxe minimalisme, met een kleurpalet van bruin, grijs en crème – dat is de stijl die Kelly Hoppen op verzoek van Sienna aanhoudt. Volgens Jude, die een voorliefde heeft voor shabby chic, is het of-ie straks in een tophotel woont, in plaats van in een huis. Tja, concessies, concessies… je moet wát om de liefde van je leven terug te winnen.