Het stel is pas sinds eind 2009 bij elkaar, en verloofde zich twee maanden later. Gisteren maakten ze het helemaal officieel. Ze gaven elkaar het jawoord in het chique Claridges Hotel.

Het 26-jarige model zou volgens aanwezigen, waaronder ook menig celeb (we noemen Elton John en Natalie Imbruglia), in tranen zijn uitgebarsten toen ze haar gelofte deed.

DE TROUWJURK

Helaas zijn er nog geen foto’s van de jurk van de Nederlandse Stone uitgelekt: volgens insiders droeg de bruid een strakke trouwjurk van Ricardo Tisci (Givenchy) ter waarde van bijna € 44.000. De 38-jarige David Walliams koos voor een grijs pak.

Na de traditionele trouwerij hees het topmodel zich in een kort metallic gouden jurkje en begaf zich naar het Londense Shoreditch House. Daar stond de Engelse presentatrice Fearne Cotton achter de draaitafel en waagde o.a. Geri Halliwell en Russell Brand (zonder Katy Perry) een dansje.

Aww… we zijn benieuwd wanneer het eerste babynieuws komt.

PS - Over babynieuws gesproken, mede-topmodel Claudia Schiffer is bevallen van een meisje. Dit is het derde kindje van het supermodel met haar man Matthew Vaugh.