Het leek allemaal rozengeur en maneschijn hand in hand en knuffelend in Parijs maar achter gesloten deuren…
Volgens de Britse krant The Daily Mail waren de twee de laatste tijd constant aan het kibbelen in hun gezamenlijke paleisje in Londen.

EENZAME VERJAARDAG
De popzangeres vierde vorige week haar 42-ste verjaardag alleen awww… en verscheen in haar uppie op de Londense première van Sex and the City 2. De geruchtenmolen was al aardig op gang aan het komen..

Volgens insiders was Kylie behoorlijk kritisch en verweet ze haar geliefde dat hij haar niet genoeg steunde tijdens de lancering van haar nieuwe album Aphrodite. Daar had het mannelijke model geen zin meer in: hij zette afgelopen weekend een punt achter de relatie.

Het lijkt er dus op dat Kylie haar wereldtour zonder haar Spaanse vlam gaat maken.Of toch niet? De kleine diva heeft op haar twitterpagina de breuk ontkend.

Lees hier alles over Katy Perry en haar relatieperikelen >

PS - Een break-up die wel uit de lucht komt vallen: Speidi! Nee, écht geen grap, Heidi zou volgens de laatste berichten Spencer hebben verlaten en bij goede vriendin Jen Bunney intrekken. PR-stuntje of is de liefde echt bekoeld? We wachten af...