AMY AAN DE MAN
Heuglijk feit van vandaag: Amy Winehouse is weer aan de man. Britse krant The Sun spotte haar al kussend met filmmaker Reg Traviss. Het daten schijnt al een paar weken aan de gang te zijn. Niet alleen Amy is blij, ook papalief Mitch vindt haar nieuwste aanwinst een goeie. Fijn, want op ex Blake Fielder-Civil had-ie nogal wat aan te merken. Net voor ze – volgens de geruchten – zouden hertrouwen kwam de reddende Reg op haar pad. Van pure blijdschap deelde Amy gisteravond in een nachtclub zoenen en knuffels uit aan fans. Hartverwarmend.

KLEINE CAREY
Mariah Carey is al een stap of wat verder. Vonden we haar de laatste tijd al in verdachte mate uitbuiken, de roddel is nu wel erg hardnekkig. Er komt een kleine Carey! Althans, dat is wat RadarOnline ons doet geloven. De 40-jarige popdiva en hubbie Nick Cannon schijnen het blijde nieuws zo lang mogelijk geheim te willen houden. Mariahs woordvoerster laat het nog even in het midden.

HEIDI'S VERDRIET
Niet overal is het rozengeur en maneschijn. Stiekem wisten we dat het ooit zou gebeuren en nu is het zover. Heidi Montag en Spencer Pratt hebben ‘even afstand van elkaar genomen’. Heidi is per direct ingetrokken bij vriendin Jennifer Bunney, met wie ze binnenkort verschijnt in een nieuwe realityshow. Hoe toevallig. En als je heel je leven vast laat leggen op de gevoelige plaat, dan mag een fotoshoot naar aanleiding van een break-up ook niet ontbreken. Kijk maar hoe zielig Heidi is…

PS - Heidi staat niet alleen. Ook Kylie is weer single >