Skip to Content

Jammer van Harry, maar hier zijn nog 5 beschikbare prinsen

Eentje vind je gewoon in ons buurland.

Movie, Fun, Photomontage, Photography, Team, World, pinterest
GETTY/INSTAGRAM

Zo word jij de nieuwe Meghan Markle.

Kroonprins Hoessein bin al-Abdoellah van Jordanië

Uniform, Event, Military officer, Tradition, Military rank, Military uniform, Gesture, Official,
Getty Images

De 23-jarige zoon van koning Abdullah (rechts op de foto) en koningin Rania is niet alleen een royal, hij is ook Insta-famous. Op het platform heeft prins Hoessein 1,1 miljoen volgers die hij van allerlei foto's voorziet; met Angela Merkel op de kiek, een foto tijdens voetbal. Je weet wel, lekker casual

Als erfgenaam is het de bedoeling dat hij op een dag koning wordt. Maar dat is natuurlijk helemaal niet interessant. Totaal niet. 

Sjeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum van Dubai

instagramView full post on Instagram

Wacht even, deze beste man heeft nog meer volgers op Instagram. De kroonprins van Dubai, ook wel bekend als Fazza, weet 5,9 miljoen volgers zoet te houden. Hij mag dan een begenadigd paardrijder zijn met vele titels op zijn naam, de 35-jarige adonis doet ook nog aan valkerij, wielrennen en - O M G - dichten. Deze eclectische combi zorgt ervoor dat er aan 'Fazza' vele fansites worden gewijd. 


Prins Sébastien van Luxemburg

Ceremony, Wedding, Event, Formal wear, Suit, Marriage, Dress, Wedding dress, Tuxedo, Bride,
Getty Images

Of moeten we schrijven: Sébastien Henri Marie Guillaume, prins van Luxemburg,  prins van Nassau en prins van Bourbon-Parma.  Hij zal je vast ooit een naam  of twee lenen mocht je hem leren kennen. 

Op de foto zie je hem met zijn zus, prinses Alexandra. Wat feitjes: de 25-jarige prins is een officier in het Luxemburgse leger en hij is de jongste van vijf broers en zussen. De kans dat hij ooit koning wordt is dus klein en dat is een goed iets. Daardoor heeft de man meer tijd voor allerlei actieve hobby's zoals klimmen, skiën, zwemmen en rugby. Als je bang bent dat je hem niet gaat vinden, maak je geen zorgen: Luxemburg is een klein land. 


Advertentie - Lees hieronder verder

Prins Jean-Christophe Napoléon Bonaparte

Military, Uniform, Military officer, Military uniform, Soldier, Army, Military organization, Military rank, Troop, Military person,
Getty Images

Ja, écht: een afstammeling van Napoléon Bonaparte! De 31-jarige Jean-Christophe is op de foto te zien met zijn vader prins Charles Bonaparte. Degene die heeft opgelet tijdens geschiedenisles weet dat de Franse monarchie in de achttiende eeuw is opgeheven, maar sommige Fransen zien hem door zijn wortels als lid van het zogenaamde keizerlijke huis als een echte keizer. Afijn, deze 'keizer' heeft gewoon een LinkedIn-profiel. Sturen maar dat verzoek. 

Prins Joachim van België.

Vehicle,
Getty Images

Deze prins wordt waarschijnlijk ook nooit koning. Zijn nicht, prinses Elisabeth is namelijk de oudste dochter van de Belgische koning Philippe. Niet getreurd, deze zeevarende royal heeft een mooie plek in het Belgische leger. 

Nog meer over Joachim: hij is een boogschutter en heeft zijn opleidingen in Engeland en Italië genoten. Als je ooit naast hem plaats mag nemen, tijdens een diner of een andere betoverende avond, houd het dan lekker nautisch: 'Vind jij octopussen ook zulke fascinerende waterwezens?'



Van: ELLE US
Meer van ELLE
 
preview for Celebrities | Entertainment | Lifestyle

Nieuws

marco en simon

Ontwerper Simon Porte Jacquemus is vader geworden

timothee chalamet en kylie jenner aan tafel bij de 81ste golden globe awards show

Waarom men denkt dat Kylie zwanger is van Timothée

prins harry gespot in wellington op 13 april 2024

Slaat Harry geplande bezoek aan het VK toch over?

prins harry en meghan markle bij het invictus games vancouver whistlers 2025's one year to go winter trainingskamp

Hierover hadden Harry en Meghan een onenigheid

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder