Hotspot: Walter Foods, NY

17 Mei ligt ELLE juni in de winkel met daarin – onder andere – hete internationale hotspots. Op ELLE.nl tippen we alvast vrolijk vooruit met vandaag: Walter Foods in Brooklyn, New York.

Zoek je nog een restaurant op Manhattan en heb je genoeg te besteden én tijdig gereserveerd, ga dan zeker naar Balthazar. Dit restaurant wordt jaar in jaar uit geprezen om zijn no-nonsens bistrosfeer en heerlijke eten. Wat ze er niet bij zeggen is dat de wijnprijzen zo hoog zijn als Trump Tower en het personeel zo arrogant als Ivanka (dat denken we tenminste).

 

BETER GOED GEJAT…
De new & improved versie van dit fameuze restaurant vind je in Brooklyn. Hier opende een oude Balthazar-werknemer Walter Foods. Het bistrogevoel is onmiskenbaar en ook het heerlijke eten voor een fijne prijs is goed doorgevoerd. De service (knappe obers met bow ties!) is er nog spontaan en vriendelijk, de drank is er goed te betalen en de cocktails zijn een must.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De inrichting is sober: lichte muren met zwart/wit fotografie van oude vissersmannen en hier en daar een zeilboot. Eén en ander kan wat te old skool (lees: oubollig) aandoen, maar het publiek doet dit snel verbleken. Ook hier vind je een jonge, creatieve crowd en het blijft er tot laat druk en gezellig.

 

Walter Foods, 253 Grand Street Williamsburg Neighborhood, Brooklyn, NY 11211.

Meer info: www.walterfoods.com.


Zoek je het liever wat dichter bij huis? ELLE.nl tipt de beste terassen van Nederland >