Dit nieuwe restaurant in Amsterdam is HELEMAAL roze

Deze nieuwe hotspot is bijna open. En je kunt al reserveren!

Meest gelezen

Kip en kreeft onder één dak in onze hoofdstad. Vanuit Den Haag waaide het concept over naar Amsterdam en op 13 november gaan de deuren van MaMa Kelly aan het Stadionplein dan eindelijk open, zo meldt ELLE Eten. Sta je te trappelen en wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer je tafel dan maar gauw via de website, want dat is ondertussen al mogelijk.

Instagram-hotspot

Oké, die kip en kreeft van chef IJsbrand Wilbrenninck blijft dus hetzelfde – op niveau. Dus gaan we het even hebben op wat er wél anders is. Weet je nog dat we je vertelden dat MaMa Kelly in Amsterdam qua interieur nog indrukwekkender zou worden dan haar Haagse zusje? Nou, dat blijkt.

Advertisement - Continue Reading Below

MaMa Kelly aan het Stadionplein in Oud-Zuid is van top tot teen roze, geïnspireerd op een piepklein winkeltje in New York. Want 'pink is not a color, it's an attitude,' aldus Rein Rambaldo. Tja, wat wil je, als een van je eigenaren creative director bij interieurontwerpbureau De Horeca Fabriek is.

Het pand is echter niet zo piepklein als dat winkeltje in New York en beslaat maar liefst duizend vierkante meter. Klinkt massaal? De grote ruimte is opgedeeld in vier split level-etages en hebben alle een eigen stijl. Denk, buiten roze, aan messing, leer en eikenhout. Wij staan in ieder geval al te trappelen.

Check mama-kelly.nl voor meer details.

Bron: ELLE Eten