Waarom Rhodos een plekje op je vakantiebucketlist verdient

Lees snel door.

Meer van advertorial
20 articles
Zó hou je die goeie voornemens wél vol
Elle NL + Samsung
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?

SPONSORED

Het Griekse eiland Rhodos: iedereen kent de naam, maar ben je er al eens geweest? Neen? Daar mag dus weleens verandering in komen. Op een rij 6 gloeiend redenen om af te reizen naar het eiland van zon en licht:

1. Rhodos heeft een prima infrastructuur, en is met een grootte van 77 km lang en 37 km breed dus prima behapbaar om rond te rijden – liefst met een open dak natuurlijk. Hoi zon!

Advertisement - Continue Reading Below

2. Fan van back to basics? In het zuiden van Rhodos vind je kilometers aan ongerepte stranden, de mooiste van Griekenland, waar je de massatoerisme even kan ontlopen.

3. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen; Rhodos heeft duizenden jaren aan geschiedenis – van pittoreske dorpjes tot Italiaanse monumenten, er is veel historisch moois te bewonderen.

More From advertorial
20 articles
Zó hou je die goeie voornemens wél vol
Elle NL + Samsung
ELLE testte de nieuwste Estée Lauder-foundation
Had jij ook een Buddha to Buddha-armband?
Bij Sissy-Boy koop je alles voor je kerst
Elle NL + Sissy-Boy
Eerste hulp bij kerststress
Elle NL + Sissy-Boy

4. Wil je behalve strand ook graag stad? Kan ook op Rhodos. In de hoofdstad komen geschiedenis en het heden harmonieus samen. De stad heeft een kosmopolitische sfeer en is rijk aan winkels voor de nodige shopsessies.

5. Word je graag in de watten gelegd op vakantie? In het zuiden van het eiland zijn de laatste jaren een aantal luxe resorts en boutiquehotels geopend, waar je kunt baden in luxe.

6. Ben je meer van de watersporten? Kan ook. In het plaatsje Prasonisi vind je de perfecte zee-omstandigheden om op je surfplank de golven te berijden.