WEEKENDTIPS

WEEKENDTIPS

Q-Day @ Rotterdam

29 april 2010 09:16

In Rotterdam vieren ze ook gráág (en groots) Koninginnedag. Voor ieder wat wils: of je nu liever op chic of voor house gaat.


Club Rox Aftersounds
Housefanaten raden wij aan zich op te houden rond de entrée van Club Rox op Westblaak 86. Want daar wordt Koninginnedag opgeleukt door Aftersounds, met o.a. dj Louis Fortes. Die vooral veel groovy house, funky club, latino en techno draait. Vanaf 12:00 uur. www.aftersounds.nl.

 

Koninginnedance
Je moet er wel entree voor betalen (5 euro) maar dan sta je wel op het beste Q-day feest van Rotterdam. De line-up is nog niet bekend , maar dat er grote namen zullen draaien is zeker. Vorig jaar stonden Roog en Benny Rodrigues hier. Vanaf 14:00 uur, kaarten alleen in de voorverkoop. www.koninginnedance.nl.

 

Koninginnedag in Utrecht? Check hier de beste feesten >

 

Koninginnedag ft. Mdungu
Zin in iets exotisch? Dan moet je zeker naar Rotown. Daar kun je namelijk dansen op afrobeats en tunes uit Senegal en Mali, voortgebracht door een achtkoppige formatie genaamd Mdungu. De naam is wat moeilijk, dat moet gezegd, maar who cares. Als het maar danst. En dat doet het. Vanaf 16:00 uur www.rotown.nl.

 

Soul en Funk Club in wijnbar L’Ouest
Geen zin in hossen met een klotsend biertje in de hand? Voor een stijlvolle Q-day ga je naar de leukste wijnbar van Rotterdam: L’Ouest. Ze hebben een schattig dansvloertje waar ze funk, soul en andere hipshaking music draaien. Motto: met een goed glas wijn in de hand, komt het helemaal goed met het grootste feestje van ons kikkerland. Flauw, ja heel flauw. Vanaf 13:00 uur. www.louest.nl.

 

Koninginnedag in Amsterdam? Check hier de beste feesten >

 

Vrijmarkt Delfshaven & Kop van Zuid
Even klaar met dansen en sjansen? Shoppen en struinen is net zo lekker. Helemaal als je naar Delfshaven gaat, alwaar ze vandaag gespecialiseerd zijn in Surinaamse hapjes. En als je daar bent uitgeshopt en -gegeten, spoed je jezelf snel naar de Vrijmarkt op de Kop van Zuid. Ook daar is namelijk de hele dag vrijmarkt!


Reageer


MEER WEEKENDTIPS

Dé ultieme zondag: sandalen aan, zonnebril op en wijn drinken op het t...

Vanavond slepen we onszelf wederom naar Paradiso, kater of niet. Het is...

Vanavond in Paradiso: dag 1 van London Calling!

Doe een stap uit je comfort zone en ga naar De Club. ELLE.nl zag de vo...

Een feest in een oud fort middenin de Noordzee? Kan! Op zaterdag vindt...

Nog geen weekendplannen? Zoek de zon op in Brussel en wip meteen even l...


Horoscoop
20 april 2014
DAGHOROSCOOP

Er hangen vandaag spanningen in de lucht, Ram, zowel thuis als op je werk. Pas alsjeblieft op dat je geen ruzie krijgt, want het kan nogal uit de hand lopen. Tel tot tien, steek je hoofd onder de kraan of maak een lange wandeling: doe wat nodig is om af te koelen.

Waarom je je lippen deze Pasen oranje stift >