WEEKENDTIPS

WEEKENDTIPS

Tip: Orde van de Dag

19 februari 2013 15:49
door Moniek Moerland

Over tot de orde van de dag, met Oscar Kocken.


Oscar Kocken, u allen welbekend, is naast zijn (immer vermakelijke) werk als columnist en blogger voor ELLE, ook druk met andere dingen. Zo schrijft hij voor o.a. PARK, NRC en TM, staat-ie om de haverklap op allerlei podia en festivals praatjes te maken, maakt hij bij Het Zuidelijk Toneel de theatervoorstelling Bejaarden & Begeerte, is-ie één van de vaste presentatoren van Literatuur Late Night en organiseert, schrijft en speelt hij elke maand in de Stadsschouwburg Utrecht zijn eigen satirische actualiteitenshow Orde van de Dag. En over laatstgenoemde willen we het eens even met je hebben.

 

ORDE VAN DE DAG
Want wie die show nog niet met eigen ogen en oren heeft beleefd, dient nu toch echt wel eens naar het Utrechtse af te reizen. En laat er aankomende zondag nou weer een voorstelling op de agenda staan.

 
What to expect: een hyperactuele, satirische en politiek incorrecte theatershow, opgevoerd door Oscar himself en andere schrijvers, acteurs en muzikanten (waaronder Greg Nottrot), met kakelvers geschreven teksten, columns, sketches en misschien wel een liedje. Jawel, Oscar sluit niet uit dat hij gaat zingen, zo fluisterde hij ons toe. Op www.ordevandedag.org krijg je de smaak alvast een beetje te pakken. En koop je tickets.

 

ORDE VAN DE DAG
Waar: Stadsschouwburg Utrecht
Wanneer: zondag 24 februari
Tickets à € 12,50: 030-2302023 of online
Meer info: www.ordevandedag.org

 

Shoot, al andere plannen gemaakt voor zondag? Zondag 24 maart is de herkansing. Volg in de tussentijd Oscars blog op ELLE.nl >


Reageer


MEER WEEKENDTIPS

Dansfilmfestival Cinedans strijkt binnenkort voor de tiende keer neer in ...

Snoep dit weekend mooie woorden in tropische sferen, literair muziekfest...

De Museumnacht en het Museumweekend ken je wellicht al, maar mogen we ev...

Modejournalist Aynouk Tan is gastcurator van een expositie over (mode)bl...

We kondigden hem al aan, maar nu is-ie dan echt begonnen; de expositi...

Gaat henen en bewonder: de vier nieuwe tentoonstellingen in fotomuseum ...


Horoscoop
22 juli 2014
DAGHOROSCOOP

De zon verlaat vandaag jouw sterrenbeeld. Daarmee is je verjaardagsmaand ten einde, Kreeft. Niet getreurd: de komende vier weken staat de financiële zone van je horoscoop in de schijnwerpers. Een goed moment om je inkomsten te verhogen. Bovendien zorgt Venus voor de nodige dosis liefde.

Handig! 9 manieren om te voorkomen dat je make-up smelt bij 25+ graden >