Amsterdam Fringe Festival

Beste cultuurliefhebbers, daar gaan we nog een keer. Amsterdam maakt de komende tien dagen plaats voor het Fringe Festival.

Het Fringe Festival is het rauwere, jongere, meer experimentele antwoord op de officiële theaterselectie van het Nederlands Theater Festival, dat tegelijkertijd plaatsvindt. Een internationaal theaterfestijn, dat ook in onder meer New York, Adelaide, Praag en Edinburgh huishoudt.

 

In Amsterdam kun je op 25 locaties genieten van zestig verschillende acts. Denk aan alles wat enigszins in het theater thuishoort: (muziek)theater, dans, live art...

Advertisement - Continue Reading Below

 

Geen idee wat te kiezen? Verschillende interessante persoonlijkheden spelen gids. Boek een toer bij, zeg, Jennifer Hopelezz, Tinkebell of Frits Lambrechts, en je bent voor € 15 de hele avond zoet.

 

Vanavond wordt het festival feestelijk geopend in festivalcentrum Bellevue aan de Leidsekade. Om half acht start het gedruis met live muziek van Laura Estevez; daarna veel voorproefjes van voorstellingen, de opening van Led Light District en – zoals het een feestelijke opening betaamt – champagne.

 

Wanneer: 2 t/m 12 september
Prijs: € 7,50 per voorstelling
Meer info? Programma bekijken? Kaartjes kopen? www.amsterdamfringefestival.nl