Tip & win: Silent Disco Club

Niet vergeten: Silent Disco Club editie twee komt er weer aan.

Ja, voetjes van de vloer! Goed, het is nog maandag. Ochtend. Maar verheug je vast op een dansbaar weekend. Aanstaande zaterdag gaat het dak er – stilletjes – af in Club 8 in Amsterdam.

 

DE SCHAAMTE VOORBIJ

Compleet gemist? Welnu, de Silent Disco – we spreken uit ervaring – is fa-tas-tisch. Het principe: je zet bij binnenkomst een koptelefoon op je hoofd, hebt de keuze uit twee dj's die verschillende muziekjes draaien en dansen maar.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het hilarische aan dit concept is dat de dansvloer verdeeld is. Terwijl jij losgaat op Like a Prayer van Madonna, kiest je buurman/vrouw voor, zeg, Hello van Martin Solveig & Dragonette. Aan de dj's dus de taak (en strijd) de meeste danszieltjes te winnen. Ook leuk: alle clubbers lijken somehow de schaamte voorbij te zijn, zodra die koptelefoon op het hoofd staat. Niks barhangen. Dansen!

 

Extra briljantie: je kunt in alle rust (stilte) een biertje bestellen, bijkomen en -kleppen. En mede-club-gangers uitlachen als ze de strot opentrekken en meeblèren op Hollandsche liederen.

Meest gelezen

 

Iets totaal anders: Silhouettes, de foto-expo van modeduo FotoFloor >

 

WIN KAARTEN

De Silent Disco is overigens niet nieuw. Het is al jaren een hot item op verschillende festivals (o.a. Lowlands) en grote events. Maar! Wat miste was een eigen club. Tada. Daar is-ie. En jij kunt er bij zijn. ELLE.nl mag 5X 2 plaatsen op de gastenlijst weggeven. Enige wat je hoeft te doen is snel een mailtje met je gegevens sturen naar win@club-8.nl o.v.v. Silent Disco/ELLE.

 

Niet gewonnen? Koop een kaartje: € 8 in voorverkoop, € 10 aan de deur.

 

Silent Disco Club, Club 8, Amsterdam, www.club-8.nl

Wanneer: zaterdag 12 februari, vanaf 22.00 uur.

Dj's: RobotRock, 433fm dj team: Steven Giuts & Funky Monnett, Fatima Supreme & DJ Edel

Vj: Ssst