Valtifest 2011

Dit weekend barst het Valtifest-feestgedruis weer los. Er zijn nog kaarten!

Het festivalseizoen sluit deze zaterdag weer met een knal op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord en het belooft een familiefestijn te worden, zoals je ze altijd al had willen zien. Dus geen kring-zitten met een bakkie en stuk slagroomgebak. Hoezee.

 

Bekijk hier het fotoverslag van Valtifest 2010 >

 

De Valtifest-familie van 2011 is van goede komaf. Verwacht onder andere disco, acidhouse, dubstep, electro, hiphop en rock van grote namen als: CSS, Erol Alkan, Caspa, Tommie Sunshine, The Magician, Junkie XL, Joost van Bellen, Boef & de Gelogeerde Aap, Aux Raus, The Opposites, Baskerville, Danny Rampling, FM Belfast, Yelle en nog veul meer!

Advertisement - Continue Reading Below

 

DRESSCODE
Valtifest zou Valtifest niet zijn als er geen dresscode opgesteld zou worden. Juist. Duik alvast in grootmoeders verkleedkist, want op dit festival kom je niet weg met louter een opgeplakte snor of freaky zonnebril. Denk: Vadertje Tijd, Moeder Gans, Oogappeltje, The Jetsons, Zondagskind, Mel & Kim, Verre Nicht en Achterneef, Van De Kouwe Kant, Scissor Sisters, Zo Moeder Zo Dochter, Het Familie Diner, de Barbapappaatjes… Laat die hersenen maar kraken en sla als de wiedeweerga aan het freubelen danwel inkopen.


Valtifest - All in the Family, zaterdag 3 september van 12.00 tot 23.00 uur op de NDSM-werf in Amsterdam. Check www.valtifest.nl voor de volledige line-up, meer info over de dresscode én tickets à € 55, ze zijn du moment nog te koop!

 

Meer weekendtips >