Weekendtips op ’n rij

Nog geen plannen dit weekend? Pas de problème, hier een paar tips op rij:

MUZIEK
> Het eiland Terschelling staat in het teken van het Oerol festival. Tien dagen lang wordt natuur gecombineerd met theater, installaties, performances en muziek.
> Liefhebbers van singer-songwriters: haal uw muziekhart op bij het Naked Song Festival in Eindhoven.

DOEN
> Nachtvogels opgelet: Nuit Blanche gaat voor de tweede keer van start, het Nachtelijke kunstfestival van Amsterdam. Van 19:00 tot 07:00 uur transformeert Amsterdam tot een waar kunstpodium voor artiesten.
> De rondreizende Parade is weer in ’t land en Rotterdam bijt het spits af. Muziek, theater, film, dans, beeldende kunst; Er is van alles te horen, zien en doen. Aanrader voor dit weekend: de silent disco, lekker los op gouwe ouwes.
> Laat je verrassen door parels van tuinen die verstopt liggen achter de grachtengordelpanden van Amsterdam tijdens de Open Tuinen Dagen.

Advertisement - Continue Reading Below

MODE
> Knutselen met Bas Kosters? Mais Oui, het kan tijdens Ambers Arena. Freubel samen aan een Gesamtkunstwerk tijdens Arnhem Mode Biënnale.
> Al in Rotterdam vanwege de Parade? Scoor dan ook samples van topmerken voor de halve prijs bij de PINC sale in Rotterdam. Mooi meegenomen: ELLE.nl regelde een extra 10% kassakorting. Kijk hier voor meer info >

EXPO’S
> Het Scandinavische duo Elmgreen & Dragset transformeert de impostante Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven tot de expositie: The One and The Many.
> En dan is er ook nog Nocturnal Delight, een expo van een fotoserie geïnspireerd op de zeven hoofdzonden door mode- en reclamefotograaf Hans Winthoos.

ONTSPANNING
> Weten hoe je het perfecte biologische moestuintje creëert? Ga dan Lekker naar de Boer en neem een kijkje in de keuken van verschillende biologische boerderijen en tuinderijen.

> Even bijkomen van een drukke week onder ‘t genot van een fijne alcoholische versnapering? Nieuwe hang-out Roest gaat dit weekend open.