Tip: Ontrouw

Boek een retourtje tijdmachine – de toekomst in ditmaal – en scoor kaartjes voor het feest Ontrouw in Trouw te Amsterdam.

De jaren tachtig, Sjonnie & Anita of disco. Neen, voor club Trouw geen standaard thema. Inspiratie voor het feestje Ontrouw werd gehaald uit het post apocalyptische jaar 2085. En dat resulteert in het thema Ontrouw - A New Tribe.

           
Op zaterdag 17 maart transformeert nummer 127 aan de Wibautstraat te Amsterdam in een plek waar oude mystieke geloven worden vermengd met futuristische kenmerken en waar je gerust op z’n volkstam-chic gekleed kunt gaan. Wat strepen op je wang, stofzuigerslang om je arm en wat metallic veren in je haar. Niet overtuigd? Trouw voorziet ons van de nodige inspiratie via ontrouw.tumblr.com.

Advertisement - Continue Reading Below

         
Je zult je nu wel afvragen: wie komt er dan draaien? Om het geheel allemaal nog een tikkie mysterieuzer te maken blijft de line-up van Ontrouw geheim. Trouw kennende, zit dat ongetwijfeld helemaal snor. Benieuwd geworden? Check onderaan de pagina alvast de teaser en scoor snel kaartjes, voordat je achter het net vist.

    
ONTROUW - A NEW TRIBE
Wanneer: Zaterdag 17 maart
Waar: TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127   
Tijd: 23.00 uur tot 7.00 uur
Tickets: v.v.k. € 30, aan de deur € 35, www.trouwamsterdam.nl

Meest gelezen

       
Een week daarvoor gaat het elektronische muziekfestijn 5 Days Off van start