Paaseieren zoeken @ NDSM

Zet je (paas)speurneus op, vind die eieren en win tickets voor het Hemeltjelief! Festival 2012 op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.

Elk jaar wordt met Hemelvaart het Hemeltjelief! Festival gevierd op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Op het program staan bands, dj's, live acts, straattheater, kunst en nog veel meer. Kaartjes kosten een kleine € 20. Platzak, maar toch zin in een goed feestje? Café Noorderlicht geeft als voorproefje een pre-festijn en hier kun je kaartjes winnen voor het Hemeltjelief! Festival.

              
Tijdens dit feest, dat plaatsvindt op Tweede Paasdag (vandaag dus!), is er live muziek van The Stokers en draait dj Stroke 96 zijn plaatjes. Maar, er is meer! Het is tenslotte Pasen, en bij Pasen hoort eieren zoeken. De organisatie verstopt een flink aantal eieren en de slimme vinder wint kaarten voor Hemeltjelief!. Om de andere speurneuzen een beetje voor te zijn: er worden via Facebook tips en aanwijzingen over de verstopplek van de eieren gegeven. Tip: kids schijnen bijzonder goed te zijn in het vinden van verstopte eieren.

Advertisement - Continue Reading Below

          
PRE-FEEST HEMELTJELIEF!
Waar: Café Noorderlicht, Amsterdam-Noord
Wanneer: Tweede Paasdag (9 april)
Tijd: Vanaf 15.00 uur
Kost dat: gratis

         
HEMELTJELIEF! FESTIVAL 2012
Waar: NDSM-terrein, Amsterdam-Noord
Wanneer: Hemelsvaartsdag (17 mei)
Tijd: 13.00 tot 23.00 uur
Kost dat: € 16 (v.v.k.) € 20 (deur)
Tickets en info: Hemeltjelieffestival.nl

          
Ook in Amsterdam-Noord: het nieuwe Filmmuseum Eye