Tip: Pitch Festival 2012

Het festivalseizoen is begonnen! In de agenda: Pitch Festival Amsterdam 2012.

Als je vorig jaar bij de geboorte van dit festival was, dan wil je ongetwijfeld dit jaar weer. Pitch is namelijk een festival dat dit jaar zijn tweede verjaardag viert en overloopt van de fantastische muzikale hoogstandjes. Naast de Gashouder, de Westerunie, het Transformatorhuis en het Westergasterras met het bijbehorende plein, wordt dit jaar ook het MC Theater bij het festijn betrokken.

           
ICH WILL NOCH EIN BISSCHEN TANZEN
Twee dagen lang barst het Cultuurpark Westergasfabriek dus van de dubstep, beats, (deep)house, disco, UK funky, jazz, elektronica en meer. Op het program o.a. Die Antwoord, SBTRKT, James Blake, Gold Panda, Gui Boratto, James Holden, Azari & III en Modeselektor. Maar ook Nathan Fake, Jungle by Night en Mr. Oizo laten zich van hun beste kant zien. Je begrijpt: stilstaan is er niet bij.

Advertisement - Continue Reading Below

      
Hop, hop: scoor die kaarten voor het te laat is. Een tweedaagse passe-partout kost je € 70, maar als een dag feesten genoeg is voor je dan koop je net zo makkelijk een dagkaart voor € 40. Pak dus een gele marker en zet een groot rondje om vrijdag 6 en zaterdag 7 juli voor het Pitch Festival 2012 te Amsterdam. Meer info en tickets vind je op pitchfestival.nl.

     
Meer van het type jazz? Nieuw in Amsterdam: de North Sea Jazz Club