Veiling: David LaChapelle en Andy Warhol

Kunstfanaten, uw aandacht graag voor het volgende: veilinghuis Famous komt met een bups nieuwe veilingen rondom Andy Warhol, Keith Haring, Karl Lagerfeld en David LaChapelle waar we intens gelukkig van worden.

Ha, het Hemelvaartsweekend staat voor de deur. Begin morgenochtend goed met een flinke bak koffie of thee, uitgebreid ontbijt en een ochtendzonnetje op het balkon of in de tuin. Laptop of iPad er bij, muziekje van Miike Snow aan en de website van famousauctionhouse.com voor je snufferd. Veilinghuis Famous biedt namelijk een arsenaal aan fantastische producten met een kunsttintje. En die willen we direct hebben.

Advertisement - Continue Reading Below

         
ARTISTS AND PROSTITUTES
In de categorie ‘deze doet het bijzonder goed op de salontafel’: het wereldwijd uitverkochte (er waren slechts 2500 edities) fotoboek van fotograaf David LaChapelle onder de naam Artists and Prostitutes. Een knalroze, door monsieur LaChapelle himself gesigneerd, boek met 698 pagina’s aan foto’s. En het goede nieuws: het veilinghuis heeft het openingsbod verlaagd naar een kleine € 500.

Meest gelezen

         
Maar er is nog veel meer prachtigs: van polo’s van Karl Lagerfeld voor Lacoste (openingsbod € 150) tot een Campbell’s Soup Can-bordje van Andy Warhol (openingsbod € 125). Of het Chest Hair-shirt van Walter van Beirendonck (openingsbod € 800). Maar ook van de Keith Haring-mokken worden we intens blij (openingsbod € 15). Bieden maar!

      
U begrijpt, dit is goed voor uren voldoening en hebzucht: famousauctionhouse.com.

        
Willen we ook hebben: Louis Vuitton-schrijfgerei