Festival: Appelsap

Handen in de lucht van ’s middags tot diep in de nacht: 22 juli ga je eerst naar het festival Appelsap, daarna naar de afterparty in Trouw.

Bam! Dertig artiesten laten zich van hun allerbeste muzikale kant zien (lees: horen) op het festival Appelsap. Vooral hiphop, maar ook jazz, soul, r&b en alles wat daar tussen zit, is goed vertegenwoordigd op dit feestje in de buitenlucht.

 
EKTE, EKTE
Appelsap, ook wel voluit: Appelsap Fresh Music Festival, haalt internationale headliners als rising star Montana uit Marokko, Danny Brown uit de VS en 2morrows Victory uit de UK naar het Amsterdamse Oosterpark. Tevens is de Nederlandse scene goed vertegenwoordigd. Op de lijst: Mr. Polska, Sjaak en Faberyayo. Ook aan de ekte hiphopliefhebber heeft Appelsap gedacht. Daarom staan ook Nebulon, Hydroboyz en Cinnaman op het podium.

Advertisement - Continue Reading Below

 
THE PARTY GOES ON
Na deze stevige muzieksessie nog niet genoeg gehad? Dan kun je tot in de late uurtjes doorfeesten op de Appelsap-afterparty in de Amsterdamse club Trouw. De line-up van de afterparty is nog geheim, de entree is gratis.

 
Meer leuks in Amsterdam: de kunstzinnige expo van Will Broome >

 
APPELSAP FRESH MUSIC FESTIVAL 2012
Waar: Amsterdam, Oosterpark
Wanneer: 22 juli, 12u – 23u
Entree: € 32,50, kaarten koop je hier
Meer info: www.appelsap.net

 
APPELSAP OFFICIAL AFTERPARTY
Waar: Amsterdam, Trouw, Wibautstraat 127
Wanneer: 22 juli, 23u – 03u
Entree: gratis
Meer info: www.trouwamsterdam.nl