Tip: Costa del Soul festival 2012

Zomerkriebels! Dansen met de voeten in het zand tijdens het Costa del Soul festival.

Vakantie in eigen land is nog nooit zo leuk geweest als tijdens het Costa del Soul festival. Twaalf uur lang dansen met hier en daar een culturele of culinaire pauze. Klinkt als een goed feestje? Zorg dan dat je 15 september in elk geval vrij houdt.

         
Het strand van Blijburg aan Zee in Amsterdam wordt dan namelijk omgetoverd tot tropisch festivaloord met allerhande muzikaal en artistiek vermaeck. Het festival wordt gedragen door verschillende feestorganisatoren en dj’s die allen een eigen podium hosten. En dat resulteert in een fijne mix aan muziek (van techno tot oldschool hiphop) van onder andere Tom Trago, Jean d' Egbert (Egbert Jan Weeber), Beesmunt Soundsystem, Dimitri, Clyde & Dim Browski en Boris Werner.

Advertisement - Continue Reading Below

         
OUD HOLLANDSCH VERMAECK
Maar het is niet alleen muziek wat de klok slaat tijdens het Costa del Soul festival. Zo worden twee kunstmuren ter plekke door maar liefst 25 kunstenaars beschilderd, is er een stuk strand ingericht als heuse playground (waar je kunt rodeorijden, oud-Hollandse spelletjes spelen of dansen in het schuim), kun je uitrusten bij het kampvuur of je geld uitgeven op de hippiemarkt. En laten we vooral het culinaire gedeelte niet vergeten, want het festivalterrein staat tjokvol verschillende mobiele eetkarretjes. We like! Het enige wat nog rest is het duimen voor goed weer.

Meest gelezen

      
Hulp nodig met een outfit? Shop nog wat nieuw festivalspul

        
COSTA DEL SOUL FESTIVAL 2012
Wanneer: zaterdag 15 september van 12.00 tot 24.00 uur
Waar: Blijburg aan Zee, Amsterdam
Tickets: v.v.k. € 27,50, deurverkoop € 32,50
Info: www.costadelsoul.nu

       
Je kunt niet wachten tot september voor een goede strandfuif? Volgende week: Supernatural Festival