Tip: Rex vs Meisje

Pen ‘m in je agenda, de voorstelling Rex vs. Meisje, waarmee aanstormende talenten je op het puntje van je stoel doen zitten.

Van 30 augustus t/m 9 september raast theaterfestival Fringe door Amsterdam. Een festival wat als ‘pleidooi voor artistieke vrijheid’ dient met een berg ‘ongeselecteerde, ongetemde en ongejureerde’ mensen die je geheid omver blazen met talloze prachtvoorstellingen. Eén daarvan is Rex vs. Meisje.

 
ACHTBAAN
En die mag je zeker niet missen. Het verhaal in een notendop: een meisje, die dronken is, heeft zich opgesloten in haar appartement en terwijl ze Jurassic Park kijkt komen haar gedachten tot leven. Ze tuimelt in een wereld waarin dinosaurussen, rocksterren en pizzakoeriers hand in hand met elkaar samenleven. Het gevolg: een theatrale achtbaan waarin je als publiek compleet wordt meegezogen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

De cast bestaat uit Jord Knotter, Isis Cabolet en Matthijs van de Sande Bakhuyzen, het scenario komt van Alma Matijsen en Willem Sjoerd van Vliet en de regie is in handen van Gover Meit. Klinkt goed, niet? Bovendien grijpen wij elk excuus aan om iets met dinosaurussen erin te zien.  

 
REX VS. MEISJE
Waar: Rozentheater, Rozengracht 117 te Amsterdam

Wanneer: 5 t/m 8 september
Kaarten: via amsterdamfringefestival.nl

Meest gelezen