Tip: Knalfuif @ Rozentheater

Het Rozentheater sluit haar deuren met Knalfuif op 15 december.

Boehoe. Het befaamde Amsterdamse Rozentheater moet vanaf 1 januari, als gevolg van financiële kortingen in de culturele wereld, haar deuren sluiten. En deze trieste gebeurtenis, mag natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Daarom organiseert het Rozentheater Knalfuif op 15 december, een feest waar het theater afscheidscadeautjes in ontvangst neemt in de vorm van korte optredens. 

 

Tijdens Knalfuif komen heel wat artiesten en muzikanten bijeen in het theater, om nog eenmaal hun kunsten in het Rozentheater te vertonen. Zoals gebruikelijk wordt het geheel aan elkaar gepraat door spreekstalmeester – en ELLE.nl’s vaste bloggerOscar Kocken. Uiteraard kan er na de afscheidcadeautjes tot in de kleine uurtjes gedanst worden.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Janne Schra duikt solo de theaters in >

 

LICHT IN DE DUISTERNIS
De handdoek wordt gelukkig niet volledig in de ring gegooid. Wat er met het pand aan de Rozengracht gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar de directie van het Rozentheater gaat zich vanaf 2013 richten op het ontwikkelen van een nieuw centrum voor cultuurparticipatie en -(theater)educatie. We keep you posted.

 

KNALFUIF
Waar: Rozentheater, Rozengracht 117 te Amsterdam
Wanneer: 15 december, vanaf 21.00 uur
Kost: € 10  
Info: www.rozentheater.nl