Tip: Doc An Exhibition with a Story

Dompel je dit weekend onder in de spannende fotografie-expositie: Doc. An Exhibition with a Story.

Hotel Arena wordt een jaar lang gevuld door PUP Concepts (een platform voor creatief talent) met werk van up-and-coming kunstenaars. Van schilderijen tot foto’s: voor een verse dosis inspiratie moet je hier zijn.

 

HET VERHAAL ACHTER DE FOTO
Dit keer kun je duiken in de speciale fotografietentoonstelling Doc. An Exhibition with a Story. Zes getalenteerde (documentaire)fotografen hebben speciaal voor deze expo een selectie gemaakt van hun beste werk. Maar! Da’s nog niet alles. Achter elke prent schuilt immers een fascinerende geschiedenis. Het verhaal van elke fotograaf wordt daarom op een originele manier (we verklappen nog niet te veel) verteld aan het publiek. De fotografen die dit keer in de spotlights staan zijn Sev van Dorst, Julie Hrudova, Latoya van Meeren, Desiré van den Berg, Sam Gellman en Lieke Romeijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Dit weekend vindt ook de allereerste editie van 't Amsterdam Art Weekend plaats >

  

EVEN OP EEN RIJ
De kick-off van Doc. An Exhibition with a Story vindt plaats op zaterdag 1 december van 17.00 tot 19.00 uur in de PUP Gallery van Hotel Arena. Als kers op de taart vindt dan ook de lancering van een nieuw modelabel, genaamd Lovestoned, plaats. Tot 21 februari 2013 kun je Doc. An Exhibition with a Story gaan bekijken. Bekijk hieronder alvast de fraaie preview...

Meest gelezen