Tip: Magneet Kick Off @ Paradiso

Voor wie niet kan wachten tot de zomer: blok zondag 31 maart in de agenda, want dan vindt het kick-off feestje van Magneet Festival plaats in Paradiso.

Een van onze favoriete festivals is toch wel Magneet Festival. Sinds de zomer van 2011 barst locatie Oostpunt (op het Amsterdamse Zeeburgereiland) uit haar voegen van de creatievelingen, muzikaal vertier, eetstalletjes, dansende feestgangers en vermakelijke acts. En ook dit jaar strijkt de Magneet-crew weer neer vanaf vrijdag 23 augustus op Oostpunt.

 

Bekijk hier ons fotoverslag van het festival vorig jaar >

 

Advertisement - Continue Reading Below

NO SPECTATORS, ONLY PARTICIPATORS
Maar… Om de sfeer er alvast lekker in te krijgen vult poptempel Paradiso zich op Paaszondag met een mini-indoor Magneet Festival. De hele avond staat in het teken van het nieuwe festivalseizoen, geen podium blijft onbenut. Reken op raggende gitaren, loepzuivere stemmen en sfeermakende dj’s.

 

Naast een avond voetjes van de vloer opent de organisatie, met acts als The Benelux, dj Isis en Qeaux Qeaux Joans, op zondag 31 maart ook de online ideeënbox voor 2013, wordt de nieuwe Magneet-website gelanceerd, start de reguliere kaartverkoop en worden de themadagen van het festival gepresenteerd.

More From Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je
Festivaltips: voor beginners én festivalveteranen
Briljant: inside festivaltips van een die-hard

 

MAGNEET KICK OFF @ PARADISO
Wanneer: zondag 31 maart 2013, van 21.00 tot 05.00 uur
Waar: Paradiso, Weteringschans 6 te Amsterdam
Tickets: € 15 (exclusief lidmaatschap) of € 17,50 aan de deur
Info: Facebook & Magneetfestival.nl

 

Ook leuk: ouderwets hakken en zagen bij de Original Warehouse Acid Party >

 

PS - Alvast tickets scoren voor alle twaalf evenementsdagen (23 augustus tot en met 15 september 2013) van Magneet Festival 2013? De voorverkoop is inmiddels begonnen. Early birds passe-partouts zijn inmiddels uitverkocht, maar voor de lazy birds zijn er inmiddels 250 extra mega passe-partouts de verkoop ingegaan à € 75. Haastje-repje!