Suki Waterhouse exposeert

Suki Waterhouse schittert niet alleen vóór de camera, maar ook erachter. Dat bewijst ze in een door Next Models gehoste expositie.

Meest gelezen

Dat agentschap Next Models niet blind is voor het talent dat ze in huis heeft, moge duidelijk zijn. Vorig jaar kregen onder andere model Tali Lennox en fotografe Holly Brown de eer om te exposeren, deze keer zijn de modellen Suki Waterhouse en Imogen Morris Clarke, en tv- en radiopresentator Reggie Yates de gelukkigen. Onder de noemer 'I'll Be Your Mirror' zullen foto's van de hand van het drietal te bewonderen zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

 
SUKIFIED
Wat Suki betreft is zij geen gevalletje model turns photographer. Toen ze op school zat, kreeg ze al interesse in fotografie. 'Op een bepaald moment wilde ik de avonturen van het opgroeien gaan documenteren. Toen ontmoette ik fotograaf Ellis Scott, die me een camera gaf en zijn foto-energie op mij projecteerde.' En die energie bezit ze nu zelf ook, zo is te zien in een filmpje van Next Models (hieronder te bekijken!). Zo hoopt ze dat mensen na de expositie 'a little Sukified' naar huis gaan.

Meest gelezen

 
Heet! Wordt Suki Waterhouse het nieuwe gezicht van Burberry? >

 

 
CARA EN GEORGIA
Wie ze dan zoal fotografeert? O.a. zichzelf – hashtag selfie! – als medemodellen en vriendinnen Cara Delevingne en Georgia May Jagger. 'Vrienden fotograferen zorgt ervoor dat er een bepaalde spontaniteit in de foto's zit. Ik heb veel liefde voor mijn vrienden en familie en ik hou ervan om coole foto's van ze te maken,' zo vertelt ze aan Vogue UK. 'Wat betreft de zelfportretten, die zijn veel persoonlijker. Het is alsof ik naar mezelf gluur als de foto's eenmaal ontwikkeld zijn.'

 
De expositie zal vanaf 17 tot 22 april te zien zijn in de Eb and Flow Gallery in Londen. En alle prints zullen te koop worden aangeboden via culturelabel.com.

 
Zien! Beyoncé voor H&M; alle beelden >

 
Bekijk gauw de twee filmpjes over de expositie hieronder. (Pssst.. de tweede bevat leuke beelden van Suki aan het werk. Gaat dat zien.)

 
NEXT MODELS EXHIBITION

 

 
SUKI BY STUART SEMPLE