Expo: Don’t Stay Here - FFN

Dit weekend gaat FotografieFestival Naarden weer van start. Maar dat weet een beetje fotografieliefhebber natuurlijk al lang.

Hoewel FotografieFestival Naarden niet per se heel flitsend klinkt, is dit een expositie in de categorie ‘moet je zien’. Waarom? Wel, het fotografiefestival dat één keer in de twee jaar plaatsvindt op en rond de vesting van Naarden, geeft een puik overzicht van de meest interessante (verhalende) Nederlandse fotografen van het moment. De foto's die er te zien zijn, hebben bovendien altijd een dikke link met de maatschappij en actualiteit.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Het oudste fotografiefestival van Nederland duikt deze editie in het thema ‘Don’t Stay Here – Dutch Fotography on the move’. Wat zoveel betekent als dat Nederlandse fotografen hun visie geven op het buitenland.  

 
FESTIVALEXTRA’S
Naast de expositie in de Grote Kerk in Naarden is een aantal extra’s het vermelden waard. Zo ‘koop’ je voor € 2 bovenop je dagkaart een dijk van een rondleiding, kun je je voor € 50 laten portretteren door een bekende fotograaf (te weten één van de exposanten) en als startende fotograaf krijg je de kans je portfolio in een sessie van twintig minuten voor te leggen aan ervaren fotografen en andere keurmeesters.

 
FOTOFESTIVAL NAARDEN
Wanneer: 18 mei tot en met 23 juni 2013
Waar: Naarden
Kost dat: € 17,50
Info & tickets: fotofestivalnaarden.nl

 

Vaste prik in de Oude Kerk in Amsterdam: World Press Photo >