De Parade 2013: Amsterdam

Pak je agenda erbij: theaterfestival de Parade staat van 9 tot 25 augustus in Amsterdam. 

De Parade, het paradepaardje (flauw!) onder de theaterfestivals, zet haar tenten voor de vierde keer op deze zomer. Amsterdam is traditiegetrouw de laatste stop van het jaarlijkse festijn en dit keer valt dat op 9 tot en met 25 augustus.
    

Wat doe je aan? Dit trokken Rotterdamse Parade-bezoekers uit hun garderobe >

   
ZWEEFTEEF
Haast je, rep je vanaf donderdag naar het Amsterdamse Martin Luther Kingpark en ga nog één keer (vaker mag ook) in de zweefmolen, dans tot je benen verzuren bij de silent disco en luister en kijk naar de tofste theater- en andere kunstige voorstellingen.
     
Drie dingen die je moet zien als je op de Amsterdamse Parade bent:
> Nineties, Live your life like a rave machine: Terug naar de jaren negentig in de explosieve, muzikale theatervoorstelling met een melancholisch tintje. Flippo’s, gabbers, Game Boy en Tamagotchi; het passeert allemaal de revue.
> Toen geluk en ongeluk zich in elkaar vergisten: Welkom in een trip door de hoofden van vier twintigers die worstelen met de liefde, de tijd en met elkaar.
> Verhalensupermarkt: Hoe is het om als pot pindakaas in de schappen van de supermarkt te staan?

Advertisement - Continue Reading Below

    
O en hebben we de smakelijke happen, de muziekvoorstellingen (Freek de Jonge!) en de meeslepende dansvoorstellingen al genoemd? Je begrijpt het: van 9 tot en met 25 augustus moet je naar de Parade in het Amsterdamse Martin Luther Kingpark. Minstens één keer. Beloofd?

    
Doe outfitinspiratie op bij de streetstyle van de Haagse Parade 2013 >
    
DE PARADE 2013: AMSTERDAM
Waar: Martin Luther Kingpark, Amsterdam
Wanneer: 9 t/m 25 augustus
Kosten: € 7 entree toeslag voor sommige voorstellingen

    
Meer info en het volledige programma: www.deparade.nl.