Festivaltip: Geknaekt 2013

Het kleuren van de bladeren zet net in of er staat alweer een nieuw festival op de agenda:  Gekneakt Festival op 5 oktober. Om toch meer in de najaarssfeer te komen kozen de mannen achter Geknaekt voor een Berlijneske locatie; een oude fabrieksloods in hartje Utrecht.

Wie dacht dat het festivalseizoen eindigt wanneer de r in de maand rolt, heeft het mooi mis. Op 5 oktober opent Gekneakt het herfstfestivalseizoen met onder andere dj’s Secret Cinema, Hauk ’n Baum en Egbert.

 

Ook leuk dit weekend: Kantor >

 

Met een eerste editie pakken de knappe knoppen achter Geknaekt nog een primeur mee. Het is namelijk voor het eerst dat er in de voormalig houtloods Zijdebalen een festival plaatsvindt.  En aangezien menig technoliefhebber het liefst staat te beuken onder balken die industrie schreeuwen, zal het aan de locatie niet liggen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Even pauze van het beuken? Dan is er gelukkig ook nog veel ander vertier zoals hoelahoepen met de Hoelala-meisjes en spijkerbroekhangen in de spelletjeshoek.

 

GEKNAEKT FESTIVAL 2013
Wanneer: zaterdag 6 oktober 13.00 uur tot 23.00 uur
Waar: Zijdebalen Theater, Zijdebalenstraat te Utrecht
Kosten & info: € 25 via geknaekt.nl

 

PS - Geknaekt hanteert een streng doch rechtvaardig deurbeleid wat betreft dresscode: Black Only. Hang je Little Black Dress dus vast klaar!

More From Festivals
20 articles
Tove Lo
De beste muzikale Instagram-accounts om te volgen
'Mee naar een festival? Alsjeblieft niet'
glitter eye make up
Glitters zijn kennelijk slecht voor het milieu
De 6 beste festivalhacks op een rij
De ultieme festivalplaylist van 2017

 

GEKNAEKT FESTIVAL