Festivaltip: Where The Wild Things Are 2014

Scoor als de wiedeweerga kaarten voor de tweede editie van festivalweekender Where The Wild Things Are.

De winter wordt met het jaar minder saai, want het festivalseizoen gaat tegenwoordig gewoon door wanneer de zomer ophoudt. Op het program: festivalweekender Where The Wild Things Are (WTWTA), een driedaags festival dat plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof. Je leest het goed: geen tentjes, maar behagelijke huisjes en VIP-bungalows. Fijn. Na een geslaagde eerste (uitverkochte) editie begin dit jaar, is de kaartverkoop van de 2014-editie nu al van start gegaan.

Advertisement - Continue Reading Below

 

LINE-UP WTWTA
Live (alternatieve) muziek, daar draait het allemaal om tijdens WTWTA. Een weekend lang nieuw talent spotten, rocken op gevestigde muzikale acts, hersenkraken met pubquizen, relaxt kijken naar muziekdocumentaires en meer. De volledige programmering laat nog even op zich wachten, wel zijn de eerste namen inmiddels bekend gemaakt. Wat dacht je van Franz Ferdinand, Boy & Bear, Jon Hopkins, Mr. Scruff en Kate Boy? Klinkt goed, non?

More From Festivals
20 articles
Tove Lo
De beste muzikale Instagram-accounts om te volgen
'Mee naar een festival? Alsjeblieft niet'
glitter eye make up
Glitters zijn kennelijk slecht voor het milieu
De 6 beste festivalhacks op een rij
De ultieme festivalplaylist van 2017

 

Drie dagen lang dans, dance, tanz @ het nieuwe festival WEEKEND >

 

De kaartverkoop voor Where The Wild Things Are is al gestart, dus haastje-repje. Losse tickets zijn niet te koop, je boekt een bungalow inclusief toegang tot het festival via www.centerparcs.nl/wtwta. Prijzen variëren van € 179 tot € 219 p/p afhankelijk van het type bungalow, waarvan de meeste luxe zijn met sauna.

 

WHERE THE WILD THINGS ARE WEEKENDER
Wanneer: vrijdag 7 t/m zondag 9 maart 2014
Waar: Center Parcs, De Eemhof in Zeewolde
Info: www.wtwta.nl

 

Dit zijn de leukste feestjes van Amsterdam Dance Event >