Tips voor Hemelvaartsdag: Hemeltjelief! Festival

Ook deze zesde editie strijkt Hemeltjelief! Festival op donderdag 29 mei neer op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Met de stijgende temperaturen, voelen we ook onze festival-craving weer opkomen. Denk: zon, muziek, festiviteiten, dansen, borrelen, voeten in het gras… En het jaarlijkse Hemeltjelief! Festival is er zeker eentje die deze honger kan stillen.

VOORUIT MET DE GEIT
Onder het motto ‘Vooruit met de Geit!’ vindt op Hemelvaartsdag alweer de zesde editie plaats van het kleurrijke festival op de Amsterdamse NDSM-werf. De werf verandert op donderdag 29 mei voor één dag in een heuse stadsboerderij, compleet met rodeo-varken-rijden en een klompendisco. Maar ook voor de kleinste gasten is er genoeg te doen.

Advertisement - Continue Reading Below

’s Avonds gaan uiteraard de voetjes van de vloer. Naast de twee meerkoppige acts Knarsetand (energieke drum’n bass, gypsy band) en Gallowstreet (live band met leden van Jungle by Night) kun je swingen op de deuntjes van het dj-duo SHMLSS en vinyl-junkie Enrique’s Groove.

Nog niet genoeg gehad? Voor de nachtbrakers is er van 23.00 tot 4.00 uur een afterparty in Noorderlicht Café met dj MPS Pilot achter de draaitafels. Kaartjes voor de afterparty zijn beperkt en alleen op het festivalterrein te koop.

More From Festivals
20 articles
'Mee naar een festival? Alsjeblieft niet'
glitter eye make up
Glitters zijn kennelijk slecht voor het milieu
De 6 beste festivalhacks op een rij
De ultieme festivalplaylist van 2017
The Kills
Rockchicks die je in je leven gezien moet hebben

HEMELTJELIEF! FESTIVAL 2014
Wanneer: Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei, van 11.00 tot 23.00 uur
Waar: Noorderlicht NDSM-werf (NDSM Plein 102, te Amsterdam)
Tickets: € 12,5 (vvk via Facebook) of € 15 (deur), kinderen tot 12 jaar gratis
Info: www.hemeltjelieffestival.nl en www.noorderlichtcafe.nl

Wil je niet missen! Op 27, 28 en 29 juni, organiseren ELLE, ELLE Decoration en ELLE Eten voor het eerst the one and only ELLE Festival >