Sta jij met jouw idee op Magneet Festival?

Spelletjes, bandjes, bouwwerken, theatervoorstellingen; je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op Magneet Festival.

Magneet Festival is dit jaar ingekort naar twee weekenden feest en dat betekent nog meer kans op een gezellige, drukke bende. De laatste twee weekenden van augustus stelt stadsdeel Amsterdam Oost een zandvlakte langs de A10 beschikbaar voor misschien wel het meest creatieve festival van Nederland. Zowel het festivalterrein als de line-up worden voor 50% gevuld door de Magneet Programmeurs. En de andere helft dan? Nou, onder het motto 'no spectators, only participators' vul je die lekker zelf.

Advertisement - Continue Reading Below

En het kan allemaal niet gek genoeg. Je kunt zelf ideeën pitchen voor festivalvulling en aan de hand van stemmen, originaliteit en uitvoerbaarheid kiezen de programmeurs ideeën om tot leven te wekken. Of je nu het festivalterrein wil versieren, een optreden wil verzorgen of de festivalbezoekers van een hapje en/of drankje wil voorzien, alles kan. Op de line-up vind je verder oa hiphopgrootheid Grandmaster Flash, DJ Isis, Michel de Hey, Willy Wartaal en natuurlijk cabaret, een vuurbouwwerk en lezingen in Magneet Academy.

En zo overleef je een festival in stijl >

MAGNEET FESTIVAL 2014
Wanneer: 22 t/m 24 augustus en 29 t/m 31 augustus
Waar: Oostpunt, Zeeburgereiland te Amsterdam
Tickets en info: magneetfestival.nl