Vier de vrijheid op de NDSM-werf in Amsterdam

Bevrijdingsdag = 5 mei = Hemelvaartsdag = Hemeltjelief! Festival 2016. Snappen we ‘m nog?

Hemelvaartsdag op Bevrijdingsdag, dat vraagt om een heel bijzondere editie van Hemeltjelief! Festival – al jarenlang ons favoriete festival voor jong en oud. Zei daar iemand, oud? Ahum, ons favoriete festival voor Jan en alleman, dus.

Dit jaar geen grootschalig festival op de NDSM-werf, maar een reusachtige picknick die vrij toegankelijk is (lees: gratis toegang!). Hoe leuk is dat. En laat het kwik nu ook naar zomerse temperaturen stijgen deze donderdag.

Advertisement - Continue Reading Below

Neem je eigen kleed mee, haak aan op het veld naast Noorderlicht en kom genieten van deze culinaire Hemeltjelief-editie. Vul aldaar je maag met de lekkerste snacks en de nodige alcoholische versnaperingen. Er zijn trouwens ook activiteiten voor de kids en verder dans je de dag door op de lekkerste muzikale deuntjes.

5 MEI: DE DETAILS
De Hemeltjelief Vrijheidspicknick duurt van 12.00 tot 20.00 uur, het muziekprogramma buiten tot 23.00 uur en de Freedom After in Noorderlicht tot 03.00 uur ‘s nachts. (Voor de afterparty zijn beperkt kaarten verkrijgbaar op het terrein.) Check hemeltjelieffestival.nl voor alle details.

Pssst... Dit is nu al het beste festivalnieuws van het jaar! >