Voor de laatste keer dansen sans schoenen

Op Ruigoord in Amsterdam vindt dit weekend de laatste editie van Shoeless Festival plaats – er zijn nog kaarten!

Meer van Festivals
20 articles
Lowlands 2016
Festivalvoorpret: de Lowlands 2017-playlist
Rihanna drinkt bier
Lowlands-voorpret: wat drinken we op de camping?
Buitenfestivals zijn gezond voor je

Shoeless, het excentrieke verkleedfeestje waar je je schoenen voor thuis laat, stopt ermee. Na negen jaar met 25 edities (vaak uitverkocht) op wisselende in- en outdoor locaties, wordt er nog één weekend lang alles uit de kast getrokken.

Twee dagen lang kun je op je blote voeten dansen bij zes buitenpodia. Maar vergeet ook zeker niet op zoek te gaan naar de vele geheime hoekjes vol muzikaal en theatraal experiment. Verwacht bijzondere elektronica gecombineerd met livemuziek en deuntjes uit alle windstreken, (klein)kunst en zelfs een optreden van Het Nationale Ballet, in een sprookjesachtige setting aan het randje van Amsterdam in kunstenaarsdorpje Ruigoord.

Advertisement - Continue Reading Below

 
> Shoeless Closing Weekender, zaterdag 4 en zondag 5 juni in vrijhaven Ruigoord te Amsterdam. Info: shoeless.nl. Haastje repje; losse kaarten voor de zaterdag zijn reeds uitverkocht, maar je scoort nog weekendtickets (4 juni van 12.00 tot 00.00 en 5 juni van 12.00 tot 23.00) en losse zondagtickets via alterego.nu.

Pssst… Alhoewel we ons favoriete schoenloze festijn moeten gaan missen, staan er nieuwe spannende dingen op het program van de organisatie Alter Ego. Op zondagmiddag zal in de Ruigoord Kerk bekend gemaakt worden wat de nieuwe plannen worden.

Wat staat er allemaal nog meer op de festivalagenda deze maand? >